Oldal frissítése

Intel Pro 5400s M.2 480 GB SSD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Pro 5400s M.2 480 GB SSD

Az 5400-as vállalati felállás izgalmas szolgáltatásokat és támogatást nyújt az Intel vPro és az AMT számára a távoli távoli távvezérléshez, beleértve a Remote Secure Törlés távoli törlését is, annak érdekében, hogy megakadályozzák az adatok jogosulatlan kezeApproxe kerülését. Az áruház rendkívüli sebesség ellenére kiemelkedik az alacsony energiafogyasztás miatt. Optimalizált Intel Pro 5400s M.A 2 480 GB nagy teljesítményt nyújt kis fájlok feldolgozásakor (még adatíráskor is) , ami tükröződik a rendszer rugalmasságában és a több alkalmazásoApproxan. Ezenkívül a kiváló minőségű tervezés és gyártás támogatja a napi adat megbízhatóságot, amelyre a gyártónak 5 éves garanciája van.

Főbb jellemzők Intel Pro 5400s M.2 480 GB

  • SSD a vállalati jellemzőkkel és kiemelkedő teljesítményükkel
  • Intel távirányító vPro és AMT (Active Management Technology)
  • Speciális adatbiztonság (256 bites AES titkosítás + távoli biztonságos törlés)
  • Optimalizálás kis fájlok olvasásához és írásához (4K IOPS)
  • Nagy sebességek a folyamatos leolvasáshoz és íráshoz
  • A bejelentett Intel minősége és megbízhatósága (5 év garancia)
  • Az alacsony fogyasztás továbbra is csökkenti az Intel Core 6th generáció használatát

Intel Pro 5400s M.2 480 GB kiegyensúlyozott

Intel Pro 5400s M.A 2 480 GB egyedülállóan az "egyszintű cella" (SLC) gyorsítótárat és a NAND memóriát "hármas szintű cellát" (TLC) kínálja. Ez egy érdekes gigabájt árat és teljesítményt nyújt az egész platform felgyorsításához . Az energia hatékony használata az üzemeltetés során megmenti a mobilkészülék akkumulátorát. Ez tökéletesen működik az Intel Core processzorok 6. generációjával, ahol a fogyasztás tovább csökken.

Kód:  NR111o7q
Termékszám:  SSDSCKKF480H6X1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15