Oldal frissítése

Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD

A Pro 6000p sorozat professzionális SSD-je az Inteltől - a vezető számítógép alkatrész gyártótól. Az eszköz úgy lett kialakítva, hogy minden modern M.2 interfész támogatással rendelkező platformmal használható legyen. Kis- és nagyvállalatok számára ideális választás. Ugyanakkor távoli kapcsolathoz és távoli rendszergazdai feladatok ellátásához is tökéletesen használható, így hasznos kiegészítő lehet IT hálózati adminisztrátorok számára.

Kiemelkedő tulajdonsága a villámgyors adatátviteli sebesség, mind olvasás és írás esetén. A beépített Intel Nand 3D technológia szintén figyelemre méltó. Végezetül, fontos megemlítenünk az Intel Remote Secure Erase Solution alkalmazást, amely fokozott, fejlett biztonságot biztosít adatátvitel esetén, és megkönnyíti a távolról végzett adminisztrátori feladatok elvégzését.

Főbb jellemzők

  • Gyors SSD egy gyors interfész M.2
  • Energiatakarékos teljesítmény - NVMe vezérlő
  • Prémium biztonság és távoli menedzsment IT Rendszergazdáknak
  • A legjobb megoldás a biztonságos adattároláshoz
  • Biztonságos titkosítás AES 256 bites
  • Alkalmas nagy- és kisvállalkozások számára
Kód:  NR111t8d
Termékszám:  SSDPEKKF010T7X1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15