Oldal frissítése

Intel Pro 5400s Series 480GB SSD

Kiegészítők a termékhez

Intel Pro 5400s Series 480GB SSD

Az 5400s sorozat rendelkezik az Intel vPro technológia és az AMT érdekes tulajdonságaival és támogatásával, amelyek lehetővé teszik a biztonságos távoli ellenőrzést és a távirányított adattörlést is. Utóbbit a Remote Secure Erase eszköz biztosítja, amely megakadályozza, hogy az adataid rossz kezekbe kerüljenek. A tárhely energiaigénye kivételes sebessége ellenére is kiemelkedően alacsony. Optimalizált architektúrája nagy teljesítményt nyújt, amikor kis fájlokkal dolgozol (még az adatok írásakor is), amely a rendszer rugalmasságán és a felhasznált alkalmazások ellenére is jól visszatükröződik. A mindennapos adatmentés megbízhatóságát a minőségi tervezés és kidolgozás is támogatja, amelyekben a gyártó annyira megbízik, hogy ötéves garanciát ad a termékére.

Az Intel Pro 5400s Series 480GB fő jellemzői

  • SSD gyári funkciókkal és kiváló teljesítménnyel
  • Intel vPro és AMT (Active Management Technology) távoli ellenőrzés
  • Fejlett adatvédelem (256bites AES kódolás + Remote Secure Erase)
  • Kis méretű fájlok írására és olvasására optimalizálták (4K IOPS)
  • Nagy sebesség a folyamatos írásnál és olvasásnál
  • Kiváló Intel minőség és megbízhatóság (5 év garancia)
  • Az alacsony fogyasztást tovább csökkenti a 6. generációs Intel Core használata

Az Intel Pro 5400s Series 480GB kiegyensúlyozott

Az Intel Pro 5400s Series 480GB az egyedülálló „single level cell“ (SLC) gyorsírótári memóriát és a „triple level cell“ (TLC) NAND memóriát használja. Ennek köszönhetően érdekes ár-gigabájt arányt és nagy teljesítményt kapsz az egész rendszer  felgyorsítására. A hatékony energiafelhasználás megvédi a mobil eszközöd akkumulátorát. Tökéletesen együttműködik a 6. generációs Intel Core processzorokkal, amely tovább csökkenti a fogyasztást.

Kód:  NR111p15
Termékszám:  SSDSC2KF480H6X1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05