Oldal frissítése

Intel Pentium G4400

4,7 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Pentium G4400

Az a hatodik generációs kétmagos Intel Skylake processzor sok új technológiát alkalmazva növeli teljesítményét. Ebben a szegmensben elsőként hozza a DDR4 nagy áteresztőképességű memóriaszabvány támogatását, az Intel HD Graphics 510 integrált grafikus egység támogatja a DirectX 12 és OpenGL 4.4 technológiákat. Ez a processzor kitűnő választás a nagy teljesítményű irodai számítógépekbe, amelyek igénylik a gyors működést és a gyors multitaskingot.

Kitűnő választás kevésbé igényes felhasználóknak

Az Intelnek sikerült optimalizálnia mind a processzor mind az integrált grafikus kártya fogyasztását. Az új Speed Shift technológia segítségével gyorsan válthat a takarékos a processzor üzemmódok között így csökkentve a teljes fogyasztás egy adott feladat végrehajtásánál. Amint az aktuális feladat nem használja a processzor egy részét, a automatikusan alvó módba tud kapcsolni így csökkentve a fogyasztást és a hőmérsékletet. Ez a rendszer a legjobban az új Windows 10 operációs rendszer alatt működik.
Az Intel Pentium G4500 olyan kompatibilis alaplapba kell helyezni, ami LGA 1151 foglalatot tartalmaz. Az Intel modern chipsetjei számos új technológiát vezetnek be, amik jelentősen elősegítik a napi munkavégzést. Ez a modell, hála tulajdonságainak, garantáltan új számítógépének megbízható alapja lesz.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Pentium
Foglalat Intel 1151
Modellmegjelölés Intel Pentium G4400
Processzor kódnév Skylake

Magok száma

Processzormagok száma 2 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,3 GHz (3,3 GHz)

Teljesítmény

CPU Passmark 3 559

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 510
Frekvencia 350 MHz

További paraméterek

Jellemzők Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 14 nm
L3 cache 3 MB
Kód:  BO421u4
Termékszám:  BX80662G4400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20