Oldal frissítése

Intel Pentium G3470

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Pentium G3470

Intel saját ligában játszik

Az Intel Corporation a legnagyobb félvezetőgyártó a világon. Tudásának és innovációjának legújabb gyümölcse a friss, Haswell Refresh processzorarchitektúra.

Intel Pentium G3470

Intel Pentium


Intel Pentium G3470

Szilíciumcsoda

Mélyreható változások a magban

A negyedik generációs Core i processzormag evolúciós, úgynevezett Takk lépés. Az előző Tikkről (Ivy Bridge) eltérően nem csak a gyártástechnológiát frissítették, hanem a teljes mag szerkezetét újragondolták. Haswell New Instruction set néven új utasításkészletet kapott, a grafikus rész tudása az Iris verziók révén új szintre lépett.


Az Intel Pentium G3470 alapórajele 3,6 GHz, az LGA1150 processzorfoglalatba illeszkedik. Része a HD Graphisc grafikus alrendszer, ami 1100 MHz-es órajelen dolgozik. Kiválóan megállja a helyét irodai környezetben vagy kevésbé teljesítményigényes otthoni számítógépekben. Lejátssza a Full HD videókat, de a tökéletes játékélményért inkább különálló grafikus kártya kínálatunkból válasszon.


Hűtőt is kapunk hozzá

Hűtőt is kapunk a gyártótól, ami biztonsággal üzemi hőfokon tudja tartani a processzort. Az alacsonyabb zajszint és üzemi hőmérséklet érdekében mégis inkább valamelyik fejlettebb hűtési megoldást ajánlanánk széles választékunkból.

Intel Pentium G3470

Mellékelt hűtő

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Pentium
Foglalat Intel 1150
Modellmegjelölés Intel Pentium G3470
Processzor kódnév Haswell Refresh

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,6 GHz (3,6 GHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics
Frekvencia 1 100 MHz

További paraméterek

Jellemzők Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 22 nm
L3 cache 3 MB
Kód:  BO421t
Termékszám:  BX80646G3470

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05