Oldal frissítése

Intel NUC 6I5SYH

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel NUC 6I5SYH

Ez az Intel mini PC egy kompakt és szemrevaló multimédiás számítógép, amely mindössze egy 11.5 x 11 cm-es helyet foglal el. Azonban a fizikai méretei ne tévesszenek meg: ez a kis erőgép számos dologra használható. Igazán a nappalidban érzi otthon magát, ahol igazán fel tudja pörgetni a produktivitásodat - böngészd vele az internetet, fogyassz multimédiás tartalmakat, vagy akár játssz kevésbé magas gépigényű játékokkal. Ez az eszköz egy rendkívül sokoldalú multimédiaközpont, kivételes kapcsolódási lehetőségekkel ellátva. Ha gondolod, könnyedén a falraszerelheted egy VESA sabvány szerelőkerettel - akár a TV-d vagy monitorod mögé is, így rejtve el a kellemetlen kábelkötegeket.

Legfontosabb jellemzők:

  • Kompakt méretek
  • Erős és gazdaságos Core i5 processzor az új Skylake termékcsaládból
  • Bővíthető RAM
  • SATA 2.5" meghajtórekesz
  • Beépített WiFi és Bluetooth 4.2 802.11ac modulok

Erőteljes mini számítógép

Az Intel NUC 6 I5SYH (Next Unit of Computing) fel van szerelve egy erős és nagyon hatékony Intel Core i5 6260-as processzorral, amely a legújabb Skylake architechtúrára épül. Teljesen problémamentesen játszhatsz le vele multimédás tartalmakat, böngészheted az Internetet vagy játszhatsz akár alacsony gépigényű játékokkal is. Még teljes terhelésen sem haladja meg fogyasztása a 15 wattot, ami azt jelenti hogy szinte semennyi felesleges hőt sem termel - így a hűtés extrém halk marad. A processzor támogatja az Intel Hyper-Threading technológiát, amelynek köszönhetően effektíve négymagos egységként képes funkcionálni. Az integrált Intel HD 540-es grafika pedig gondoskodik a nagyobb erőforrásigényű tartalmak megjelenítéséről.

Konfigurálható kiszerelés

A számítógép egy kompakt méretű készüléktestben kapott helyet, ahol kettő szabad DDR4-es SO-DIMM memóriahely várja, hogy RAM modulokkal bővítsd a NUC-odat. Valamint ezenkívül egy 2,5"-es SATA háttértár csatoló is található a motorháztető alatt. Ezenkívül egy beépített, 1 Gbps sebességű hálózati kártya is megtalálható az alaplapon. A csatlakozási lehetőségeket a készülék elején található egy pár nagysebességű USB 3.0 csatlakozó nyitja, amelyek közül az egyik kék, a másik citromsárga nyelvvel rendelkezik - ez utóbbi kikapcsolt állapotban is el van látva árammal. Így a NUC kikapcsolt állapotban is képes tölteni mobiltelefonodat. A további csatlakozási felületek között szerepel két kék színű USB 3.0 a hátlapon, valamint egy mini HDMI és egy DisplayPort.

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter, Tápkábel, VESA

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 6260U Skylake
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Processzormagok száma 2 ×
Core boost frekvencia 2,9 GHz (2 900 MHz)
Max TDP 15 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD felbontás

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Ezüst

Rendszermemória

Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
Maximum RAM kapacitás 32 GB
RAM slotok száma 2 db

Kimenetek

Grafika HDMI
Egyéb LAN, mini DisplayPort, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 115 mm
Magasság 48 mm
Mélység 111 mm
Kód:  NR201e5
Termékszám:  BOXNUC6I5SYH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15