Oldal frissítése

Intel NUC 5I5RYK

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel NUC 5I5RYK

Ez a miniatűr multimédiás számítógép egy 11,5 x 11 cm méretű, mindössze 3,3 cm magasságú kompakt és szép házban kapott helyet. Méretei ellenére számos képessége teszi alkalmassá különféle alkalmazásokra. Otthon érzi magát például a nappaliban, ahol internet böngészésre, médialejátszásra és kevésbé igényes játékok futtatására használható. A gép egy sokoldalú multimédia központ kiváló csatlakoztathatósággal. Lehetőség van a gépet a monitor hátoldalára rögzíteni VESA keret segítségével, hogy a csúnya kábelek eltűnjenek szem elöl.

Legfőbb jellemzői

  • Kompakt méret
  • Erőteljes és hatékony i5 processzor az új Broadwell családból
  • Konfigurálható RAM
  • M.2 SSD slot

Erőteljes mini számítógép

Az NUC 5I5RYK (The Next Unit Of Computing) egy erős és nagyon hatékony Intel Core i5 5250U processzorral rendelkezik. A 1,6 GHz-es alapfrekvencián túl a TurboBoost II technológiának köszönhetően akár 2,7 GHz-es maximális frekvenciát képes elérni, amely lehetővé teszi több alkalmazás zökkenőmentes és kényelmes futtatását egyidejűleg. A videólejátszás, fényképek böngészése és a hétköznapi tevékenység tökéletesen folyamatos. A fogyasztása még teljes terhelés mellett sem haladja meg a 15W-ot, így nincs felesleges hőtermelés, ezáltal a hűtés rendkívül csendes. A processzor támogatja a Hyper-Threading technológiát, amely lehetővé teszi, hogy úgy működjön, mint egy négymagos processzor. Grafikus oldalon az Intel Iris Graphics 6000 grafikus kártya dolgozik a gépben.

Konfigurálható csomagolás

A számítógépnek kompakt ház ad otthont, amelybe két SO-DIMM foglalatba helyezhetsz memóriát választásod szerint. Emellett 2,5"-es merevlemez is csatlakoztatható az eszközbe, vagy kihasználhatod az M.2 SSD foglalatot. A gép beépített hálózati kártyát tartalmaz akár 1 Gbps-os maximális sebességgel, valamint egy sárga és egy kék USB 3.0 csatlakozót az előlapon, amelyek folyamatos áramellátást biztosítanak, így akkor is töltheted velük okostelefonodat, ha a számítógép ki van kapcsolva. A másik két kék színű USB 3.0 port a hátoldalon található egy-egy mini HDMI és mini DisplayPort csatlakozó társaságában. 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter, VESA

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 5250U Broadwell
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Processzormagok száma 2 ×
Core boost frekvencia 2,7 GHz (2 700 MHz)
Max TDP 15 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Merevlemez

Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 ac

Szín és dizájn

Szín Ezüst

Rendszermemória

Memória típusa DDR3L
Maximum RAM kapacitás 16 GB
RAM slotok száma 2 db

Kimenetek

Egyéb LAN, mini DisplayPort, mini HDMI
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 115 mm
Magasság 32,7 mm
Mélység 111 mm
Kód:  NR201h3
Termékszám:  BOXNUC5I5RYK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15