Oldal frissítése

Intel Falcon 8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Falcon 8

Az Intel bemutatja első termékét a repülő drónok területén - a Falcon 8-at, amely elsősorban a professzionális használatra készült. Emiatt különösen a minőségre és az általános biztonságra fektettek hangsúlyt. Mind a 8 rotort három független rendszer védi, így a leesés és a sérülés kockázata az abszolút minimum szintrjée csökkent.

Legfontosabb jellemzők

  • A drónt professzionális használatra tervezték, a minőségre és megbízhatóságra fektetve a hangsúlyt
  • Összesen 8 rotorral, tömege 2,3 kg
  • Háromszoros zár-rendszer a maximális biztonságért
  • Nagypontosságú szenzorok és GPS
  • A vezérlő terminált kihívást jelentő körülmények közötti használathoz tervezték
  • A beépített tablet lehetővé teszi a magasabb szintű drónozást

Rendkívül megbízható Intel drón

A drón nagy precizitású GPS-t és egyéb érzékelőket használ magasságának mérésére, az akadályok, a távolságok, a szélirány és az elektromágneses mezők meghatározására. A vezérlő terminál beépített tablettel nagyon strapabíró, és jól használható kihívást jelentő körülmények között is. A beépített kamera Full HD videók továbbítására is képes, fotói pedig akár a 36 megapixeles felbontást is elérhetik.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló rendelkezésének. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval
Repülési funkciók GPS, Akadály észlelése

Tömeg

Tömeg 2 300 g
Kód:  LILYDR6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05