Oldal frissítése

Intel E 6000p M.2 128GB NVMe SSD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel E 6000p M.2 128GB NVMe SSD

Egy professzionális SSD meghajtó az E 6000p sorozatból az Inteltől - a vezető számítógép alkatrész gyártótól. A meghajtó minden modern, M.2 interfész támogatással rendelkező platformmal kompatibilis. Az Intel Pro-tól eltérően, az IoT hálózatot is képes használni. Kifejezetten kis- és nagyvállalatok számára lett kifejlesztve. Ugyanakkor tökéletes távolról való hozzáféréshez illetve rendszergazdai feladatok ellátásához is, így könnyítve meg a számítógépes hálózatok adminisztrációját.

Legkiemelkedőbb tulajdonsága a villámgyors adatátviteli sebessége, mind olvasás és írás esetében. A beépített Intel Nand 3D technológiát se szabad kifelejteni, hisz ez biztosítja a meghajtó forradami megbízhatóságát, gyorsaságát és teljesítményét. Végül, de nem utolsó sorban fontos megemlíteni az Intel Remote Secure Erase Solution alkalmazást, amely fejlett biztonságot nyújt, és egyszerűsíti a távolról végzett ügyintézést.

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű SSD gyors M.2 interfésszel
  • Energiatakarékos teljesítmény - NVMe vezérlő
  • Prémium biztonság és távoli menedzsment opció IT rendszergazdáknak
  • A legjobb megoldás a biztonságos adattárolásért
  • 256 bites AES biztonsági titkosítás
  • Alkalmas nagy és kisvállalkozásoknak egyaránt
 
Kód:  NR111t9a
Termékszám:  SSDPEKKR128G7XN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20