Oldal frissítése

Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2

Csatlakoztasson nagyobb sebességgel és hosszabb távolsággal, még akkor is, ha hosszabb az akkumulátoron. Az Intel kétsávos adaptere számos vezeték nélküli újítást és szolgáltatást kínál, amelyek javítják a 4. generációs Intel Core (Haswell) processzor használatát. Ez drasztikusan megváltoztatja a kapcsolat élményét otthon, munkahelyen vagy útközben . Ez a hálózati kártya az M interfészre van szerelve.2, amely számos notebook, ultra-highs, mini számítógépek és kiválasztott asztali PC-k között található.

Főbb jellemzők

  • Nagy átviteli sebesség
  • Adatátvitel készenléti állapotban
  • 802 szabvány támogatása.11b / g / n / a / ac
  • Vezeték nélküli képátvitel
  • Energiatakarékos Bluetooth

Egy adapter több funkciója

Az Intel Smart Connectnek köszönhetően frissítheti a legfontosabb internetadatokat, még akkor is, ha az ultrabook elalszik. Az Intel vezeték nélküli kijelző tiszta, HD képeket szolgáltat vezeték nélkül a kompatibilis eszközökhöz, így a nagy asztalon lévő tartalmak megosztása még nagyobb feladat. Az adapter segítségével megkaphatja a fejlett Bluetooth 4.0 vezeték nélküli szabványt, amely energiatakarékos módon csatlakoztathatja az olyan eszközöket, mint a billentyűzetek, egerek vagy fejhallgatók.

Paraméterek

Tulajdonságok

Male csatlakozók M.2
Funkció WiDi (Intel Wireless Display)
Kód:  NR177n2
Termékszám:  7260.NGWG.R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05