Oldal frissítése

Intel DC S3710 200GB SSD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel DC S3710 200GB SSD

Az új generációs SSD adatközpont következetesen ötvözi a nagy sebességet a szigorú adatvédelemmel. A korszerű Intel vezérlőnek és a 20 nanométeres NAND technológiának köszönhetően jobb teljesítményt nyújt az adatátvitel során, kevesebbet fogyaszt és nagyobb adatsűrűséget biztosít kis méretéhez képest. Optimalizálja a hozzáférést a kritikus alkalmazásokhoz, az energiaköltséget és maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló alapterületet. Ez azt jelenti, hogy ez az SSD a tökéletes megoldás a túlterhelt adatközpont hatékonyságának növelésére.

Legfontosabb jellemzők

  • Adatközpontokhoz optimalizálva
  • Nagy teljesítmény, kompromisszumok nélkül
  • Maximális adatvédelem
  • Fokozott tartósság (10 × írott lemez naponta)
  • Alacsony energiaigény

Ideális még a legkényesebb adatok tárolására is

Bár hatalmas mennyiségű adat áramlik a lemezre, ez mindig tökéletes biztonságosban van - attól a pillanattól kezdve, hogy rákerül a készülékre, addig a pillanatig, amikor lekerül onnan. Amint hibát észlel, azonnal végrehajthatja a korrekciót. Bármilyen kijavíthatatlan hibát azonnal jelez. Az adatintegritás monitorozását többféle biztonsági eljárás végzi, például egy meghatározott hibajavító rendszer, a ciklikus redundancia ellenőrzés (CRC) vagy az LBA címzés érvényesítése. A megbízhatóságot tovább növelik a többrétű adatvédelemi megoldások, csökkentve az esetleges veszteséget egy váratlan áramszünet esetén.

 
Kód:  NR111q2c
Termékszám:  SSDSC2BA200G401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10