Oldal frissítése

Intel DC S3610 1.2TB SSD

Kiegészítők a termékhez

Intel DC S3610 1.2TB SSD

Az Intel SSD DC S3610 széria tagjai ötvözik a remek teljesítményt a hosszú élettartammal és kiváló adatbiztonsággal, így ideális eszköz a nagy mennyiségű adatok tárolására adatközpontoknak, amelyek számára biztosítja az azonnali, nagy mennyiségű és a maximális konzisztenciájú információkhoz való hozzáférést. Egyaránt hasznos cégek és magánszemélyek számára is. A lemez a fejlett Intel 20nm MLC NAND Flash chip rendszert használja.

Nagy és egyenletes teljesítmény
Az Intel DC S3610 széria tagjai rendkívüli sebességgel képesek továbbítani az adatokat. Minimális teljesítmény szórásának és az alacsony késleltetésű hozzáférésnek köszönhetően bármely pillanatban képesek az azonnali válaszsebességre. Ha megemlítjük még az alacsony energiafogyasztását is, akkor azonnal világos lesz, hogy ez a legideálisabb választás nagy mennyiségű adat tárolására. 

Az Intel SSD DC S3610 széria 256 bites titkosítási algoritmussal (AES - Advanced Encryption Standard) rendelkezik az adatok maximális biztonság érdekében, így ideális választás adatlopás ellen, vagy azok tartalmának jogosulatlan használata ellen.

Kód:  NR111t5
Termékszám:  SSDSC2BX012T401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05