Oldal frissítése

Intel DC S3520 960GB SSD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel DC S3520 960GB SSD

Az adattárolókra egyre nagyobb követelmények hárulnak, különösen a cloud szolgáltatások mérete miatt, amikor megsokszorozódik az egyeidejű műveletek száma a felhasználók számának felduzzadásával. Gyorsítsd fel tehát a gyakran használt adatok elérését, amivel a web és adatbázis szerverek gondolkodnak. Pontosan erre a célra szolgál az Intel DC S3520, amelyet pontosan az adatközpont követelményeihez adaptáltak.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD kifejezetten adatközpontok számára
  • Cloud, web, virtualizációs, stb. műveletek felgyorsítása
  • Több igénylés teljesítéséhez optimalizálva
  • Memóriasejtek modern technológiája

Minden szükséges

Az áttörést jelentő 3D NAND architektúrával kiváló ár-, kapacitás-, sebesség és áramfogyasztási arányértéket kínál. A pénzedért olyan tulajdonságok keverékét kapod, amelyek a szerveredet néhány teljesítményfokozattal magasabbra emelik. Mondjon búcsút a késedelmeknek, amelyeket más hardverrel nem lehet megoldani. Az SSD az igazi, ha gyors műveletekről és multitaskingról van szó.

 
Kód:  NR111s8e
Termékszám:  SSDSC2BB960G701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05