Oldal frissítése

Intel DC S3520 1.2TB SSD

Kiegészítők a termékhez

Intel DC S3520 1.2TB SSD

Az adattárolási igények egyre nőnek, különösen a felhőalapú szolgáltatások elterjedésével, ahol az egyidőben igénybe vett szolgáltatások száma folyamatosan és egyenes arányban nő a felhasználók számával. Érd el gyorsabban gyakran használt adataidat, a netet és az adatbázis szolgáltatásokat! Erre a célra feljlesztette ki az Intel a DCS3520 merevlemezt, amelyet az adatközpontok igényeihez igazítottak.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD kifejezetten adatközpontok számára
  • Gyorsuló felhő alapú műveletek, web, virtualizáció ...
  • Számos kérés kezelésére optimalizálták
  • Memóriacellák modern technológiával

Minden, ami kell

A páratlan 3D NAND architektúrával az SSD nagyszerű értéket, kapacitást, sebességet és kis fogyasztást biztosít. Pénzedért a tulajdonságok olyan kombinációját kapod, amelyektől a szerver teljesítménye jelentősen nő. Mondj búcsút a késleltetésnek, amellyel a többi hatdver nem képes megbirkózni! Az SSD gyors műveletekre multitaskinghoz is kiváló választás.

Kód:  NR111s8f
Termékszám:  SSDSC2BB012T701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15