Oldal frissítése

Intel Core i7-5930K

5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i7-5930K


Az Intel hatmagos processzor Core i7-5930k, amely kiemelkedik a rendkívüli teljesítményt, és úgy tervezték minden szakember igényes játékosok és a rajongók. Összehasonlítva az előző generációs családi hozza Haswell-E jelentősen növeli az általános számítási teljesítmény, a hatékonyabb energiafogyasztás, és egy sor új technológiákat. Massive áteresztőképességű támogatja bevált Hyper-Threading akár tizenkét párhuzamos processzorszál egyszerre. Add, hogy ez egy nyitott szorzó, valamint előnyeit 22nm gyártási folyamat, és igazán nem alkuvó megoldásokat.


Szupergyors memória legújabb generációja

Adatok elérése nagyban megkönnyíti a rendkívül gyors L3 cache 15 MB, amely a processzormagok elég időt az azonnali válasz minden alkalmazáshoz.
Haswell-E sorozat is kínál, mint az első CPU támogatása DDR4 memória alapkivitelben egy gigantikus maximális teljesítményt és négy csatornás vezérlő frekvenciája 2133 MHz. Kombinálva hatékony algoritmusok processzor memória vezérlő Továbbá, akkor várom, hogy hihetetlenül alacsony késleltetésű, amely elképesztő teljesítményt bármilyen adat-intenzív alkalmazások.

Intel Core i7

Intel Core i7


Křemíková nádhera

szilícium ragyogása

automatikus túlhajtás

Turbo Boost technológiát, a második generációs hajt frekvencia akár 3,7 GHz-es, és lehetővé teszi a magok, hogy gyorsabban fusson, mint az alapfrekvencia. Maximális frekvencia függ az aktív magok, és azt az időtartamot, amely a processzor tölt egy tuningolt állapotban terheléstől függ és a működési környezet. A felső frekvencia határ határozza elérte a határértéket a négy mutató (aktív magok számának, áramfelvétel, az energiafogyasztás, a CPU hőmérséklet).


legfontosabb jellemzői

  • Kompromisszumok nélküli teljesítmény minden helyzetben
  • A processzor használ új változat a socket 2011 socket jelzett 2011-3
  • Hat magok frekvencián működik akár 3,7 GHz
  • Kell venni egy jó hűtő
Intel

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i7
Foglalat Intel 2011-3
Modellmegjelölés Intel Core i7-5930K
Processzor kódnév Haswell

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,5 GHz (3,5 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,7 GHz (3 700 MHz)

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, HyperThreading
Gyártási technológia 22 nm
L2 cache 1,5 MB
L3 cache 15 MB
Kód:  BO533o
Termékszám:  BX80648I75930K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20