Oldal frissítése

Processzor Intel Core i7-5820K

4,9 54 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Processzor Intel Core i7-5820K


Az Intel hatmagos Core i7-5820K processzor kiemelkedik rendkívüli teljesítményével, és a gondos tervezésnek hála, minden szakember, valamint a játékosok és rajongók igényeit is kielégíti. Összehasonlítva az előző generáció Haswell-E családjával, jelentősen növelték az általános számítási teljesítményt, az energiafogyasztás hatékonyabb lett és egy sor új technológiával is büszkélkedhet. Erőteljes áteresztőképesség támogatja a bevált Hyper-Threading technológiát, amely akár tizenkét párhuzamos processzorszálat is kezel egyszerre. Adj hozzá egy nyitott szorzót, valamint a 22nm gyártási folyamat előnyeit, és egy igazán kompromisszummentes megoldással találod szemben magad.


A legújabb generáció szupergyors memóriája

Az adatok elérését nagyban megkönnyíti a rendkívül gyors 15 MB L3 cache, amely a processzormagoknak elég időt nyújt az azonnali válaszhoz, legyen szó bármilyen alkalmazásról.
A Haswell-E sorozat biztosítja a DDR4 memória CPU támogatását gigantikus maximális áteresztőképességgel és négycsatornás, 2133 MHz vezérlő frekvenciával. Kombinálva a hatékony memóriavezérlő processzor algoritmusokkal, értékelni fogod a hihetetlenül alacsony késleltetést, amely elképesztő teljesítményt nyújt, legyen szó bármilyen adatintenzív alkalmazásról.

Intel Core i7

Intel Core i7


Křemíková nádhera

szilícium ragyogása

Automatikus túlhajtás

A második generációs Turbo Boost technológia túlhajtható akár 3,6 GHz-es frekvenciáig és lehetővé teszi az alapfrekvenciánál gyorsabb futást. A maximális frekvencia függ az aktív magok számától, míg a túlhatjás időtartamát a terhelés és a működési környezet is befolyásolja. A felső frekvencia határt a négy mutató (aktív magok száma, áramfelvétel, energiafogyasztás, CPU hőmérséklet) küszöbértéke határozza meg.


Legfontosabb jellemzői

  • Kompromisszumok nélküli teljesítmény minden helyzetben
  • A processzor az új socket 2011-et használja, amelyet 2011-3-mal jelöltek
  • Hat mag, amely 3,6 GHz-es frekvencián működik
  • Szükségszerű egy minőségi hűtő beszerzése
Intel

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i7
Foglalat Intel 2011-3
Modellmegjelölés Intel Core i7-5820K
Processzor kódnév Haswell

Magok száma

Processzormagok száma 6 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,3 GHz (3,3 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,6 GHz (3 600 MHz)

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, HyperThreading
Gyártási technológia 22 nm
L2 cache 1,5 MB
L3 cache 15 MB
Kód:  BO533l
Termékszám:  BX80648I75820K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05