Oldal frissítése

Intel Core i7-5775C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i7-5775C

Quad-core processzor asztali Intel Core összeszerelés i7-5775C vonzza valaki keres egy igazán kiváló teljesítményt. Eye illeszkedik minden szakember és a játék szerelmeseinek. Beleesik az ötödik generációs Intel processzorok a kijelölés Broadwell (Tick), melyben további növekedése számítási teljesítmény és hatékony üzemanyag-fogyasztást.

Célzó igényes felhasználók

Ellentétben a negyedik generációs Broadwell architektúra alapú 14nm gyártási folyamat, amely pozitívan aláírt például a fogyasztás csökkentése érdekében. Massive áteresztőképességű támogatja a bevált technológia, a Hyper-Threading technológia egyidejű feldolgozását 8 szál egyszerre. I7-5775C maga Intel Core Quad-Core ketyeg frekvenciája 3,3 GHz-es és az a célja, hogy az új foglalat Socket 1150. bizonyított technológia Turbo Boost 2.0, ha szükséges, akkor a meghajtó frekvencia akár 3,7 GHz-es, így a kernel fut gyorsabban, mint ez az alapfrekvencia. Az adatokhoz való hozzáféréshez nagyban megkönnyíti a gyors L3 cache mérete 6 MB amely a magok elég időt az azonnali válasz minden alkalmazáshoz.

erős grafikus

Jelentős ugrás teljesítmény az integrált grafikus Iris Pro 6200, amely fel van szerelve 128 megabájt külön eDRAM gyorsabb memória-hozzáférést. Intel dolgozott jobb átvitelt és renderelő pixel. Ugyancsak tartalmazza támogatja a DirectX 11.2 és OpenGL 4.3, OpenCL 1.2 és 2.0 támogatása, beleértve a közös virtuális memóriát.
POZOR: Ověře si prosím kompatibilitu procesoru s vaší základní deskou a stáhněte si aktuální BIOS, který procesor podporuje.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i7
Foglalat Intel 1150
Modellmegjelölés Intel Core i7-5775C
Processzor kódnév Broadwell

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,3 GHz (3,3 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,7 GHz (3 700 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel Iris Pro Graphics 6200
Frekvencia 1 150 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Integrált GPU, HyperThreading
Gyártási technológia 14 nm
L2 cache 0,25 MB
L3 cache 6 MB
Kód:  BO534m
Termékszám:  BX80658I75775C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05