Oldal frissítése

Intel Core i5-7600K @ 5,1 GHz OC PRETESTED DELID

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-7600K @ 5,1 GHz OC PRETESTED DELID

Íme, egy igazán exkluzív CPU számodra. Konkrétan egy gondosan kiválasztott Intel Core i5-7600K Kaby Lake processzorról van szó, amely egy munkatársunk, Michal Mikle által lett finomhangolva. Ennek köszönhetően fantasztikus, akár 5,1 GHz-es működési frekvenciát tudunk garantálni. Az ilyen CPU megfelel például az NVIDIA GTX 1080 Ti videókártyákkal rendelkező összeállításokhoz.

Az Intel Core i5-7600K OC PRETESTED DELID processzor főbb jellemzői

  • Michal Mikle (Elkim) exkluzívan módosított processzora
  • A kiválasztott CPU darab kupaktalanítás után akár 5,1 GHz-es frekvenciára képes
  • Turbo Boost 3.0 technológia – gyorsabb kapcsolás a maximális üzemi frekvencia érdekében
  • Kompatibilis a jelenlegi 1151 foglalattal rendelkező alaplapgenerációkkal

Mit jelent a kupaktalanítás?

Egy meglehetősen kifinomult beavatkozásról van szó magán a CPU-n. Az Intel vállalat ugyanis gyártáskor a lapka és a hőhordozó közeg között aránylag átlagos használatú hővezető pasztát használ. A processzor helyi túlmelegedése a tuningolás során csak néhány másodperc kérdése. Michal Mikle képes a processzort biztonságosan kupaktalanítani, felvinni a jobb minőségű pasztát, majd mindent biztosítani az eredeti formájában. Az eredmény a hőmérséklet érezhető csökkenése maximális terhelés alatt is.

Tökéletesített gyártási technológia

A Kaby Lake architektúra ismét 14 nm gyártási folyamaton alapszik. A kezdetben bonyolult gyártási módot az Intel lehengerlő tökéletességgel alkalmazza, amelynek hála a Core i5-7600K processzor kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Ugyanúgy, mint elődeinél, itt sem hiányozhatnak az AES-NI utasítások, amelyek sokkal jobb hardvertámogatást tesznek lehetővé a titkosított lemezekkel való munka során, ahol érzékelhetően csökken a késleltetés ideje. Természetesen az eszköz támogatja a szokásos virtualizációs VT-d és VT-x funkciókat, beleértve az EPT-t is.
Az adatokhoz való hozzáférést nagyban megkönnyíti a 6 MB méretű gyors L3 gyorsítótár, amely elegendő időt biztosít a magoknak az azonnali válaszra minden alkalmazáshoz. Az Intel Core i5-7600K processzor tulajdonságai révén megbízható alapot biztosít számítógéped számára.

Kompatibilitás az alaplapoddal

Mivel az Intel a jelenlegi technológiák optimalizálására összepontosít, az új Kaby Lake sorozat új processzorai működőképesek a már forgalomban levő 1151 foglalattal rendelkező alaplapokkal. Csupán az alaplapgyártóval szükséges ellenőrizni a kompatibilitást, és elvégezni az UEFI környezet viszonylag egyszerű frissítését.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i5
Foglalat Intel 1151
Modellmegjelölés Intel Core i5-7600K
Processzor kódnév Kaby Lake

Magok száma

Processzormagok száma 4 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,8 GHz (3,8 GHz)
Max. frekvencia (OC) 5,1 GHz (5 100 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 630
Frekvencia 1 150 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Integrált GPU
Gyártási technológia 14 nm
L2 cache 1 MB
L3 cache 6 MB
Kód:  BO431l4f
Termékszám:  BX80677I57600K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05