Oldal frissítése

Intel Core i5-4690

4,8 53 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-4690

Változás Forrás Eltávolítás
Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Intel játssza saját liga

Az Intel Corporation a világ legnagyobb gyártója a félvezető áramkörök. A siker és az innováció termel édes gyümölcs formájában egy új generációs processzor Intel Haswell Frissítés.

Intel Core i5

Intel Core i5


Křemíková nádhera

szilícium ragyogása

Mélyreható változásokat a mag

Ez a negyedik generációs Core processzorok és egy evolúciós lépés az úgynevezett Tock. Ellentétben Tick (Ivy Bridge) nem csak a finomhangolás a gyártási folyamat és kisebb módosításokkal, de igen jelentős innováció a design az egész mag. Procesorová část dostává novou instrukční sadu zvanou Haswell New Instruction a v rámci grafického jádra přichází nová éra v podobě čipu Iris.


A tényleges Intel Core i5-4690 Quad-core kullancsok frekvenciája 3,5 GHz-es és létre kell hozni az új foglalat jelzett Socket 1150. Processzor tökéletesen kiegészíti a HD Graphics 4600, amely növelte a frekvencia 1200 MHz szép. Kezdeti chips levelek messze, a teljesítmény nyereség akár 100%. A támogatás a Direct3D 11.1 híresen szolgálják és közepes igényes számítógépes játékok.
Turbo Boost technológiát, a második generációs hajt frekvencia akár 3,9 GHz-es, és lehetővé teszi a magok, hogy gyorsabban fusson, mint az alapfrekvencia. Maximális frekvencia függ az aktív magok, és azt az időtartamot, amely a processzor tölt egy tuningolt állapotban terheléstől függ és a működési környezet. A felső frekvencia határ határozza elérte a határértéket a négy mutató (aktív magok számának, áramfelvétel, az energiafogyasztás, a CPU hőmérséklet).


A tartozék még hidegebb

Együtt a processzor szolgáltatja az alap hűtőbordát gyártója, amely megfelel az összes működési paramétereit. Azonban azt javasoljuk, hogy válasszon egyet a fejlettebb hűtők étlapunkról . Az eredmény az lesz az alacsonyabb hőmérséklet és a zaj hosszú távon.

Přiložený chladič

csatolt hűtő

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i5
Foglalat Intel 1150
Modellmegjelölés Intel Core i5-4690
Processzor kódnév Haswell Refresh

Magok száma

Processzormagok száma 4 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,5 GHz (3,5 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,9 GHz (3 900 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 4600
Frekvencia 1 200 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 22 nm
L3 cache 6 MB
Kód:  BO431n
Termékszám:  BX80646I54690

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20