Oldal frissítése

Intel Core i5-4590

4,8 67 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-4590

Az Intel a saját ligáját játssza

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramkör gyártója. A siker és az innováció gyümölcse az Intel Haswell Refresh új generációs processzor architektúra.

Intel Core i5

Intel Core i5


Křemíková nádhera

Egy darab szilícium gyönyörűség

Mélyreható változások a magban 

Ez a Core processzorok negyedik generációja amihez egy evolúciós lépéssel hozzáadták az úgynevezett Tock-ot. Ellentétben Tick (Ivy Bridge) bevezetésével, most nem csak finomhangolás és kisebb módosítások voltak a gyártási folyamatban, hanem igen jelentős fejlesztést kapott az egész mag designja. A processzor rész új utasításkészletet kapott Haswell New Instruction néven és a GPU tervezésében is új korszak jön egy új chip - az Iris - formájában.


Az Intel Core i5-4590 Quad-core műveleti frekvenciája 3,3 GHz-es és új Socket 1150 foglalat szükséges hozzá. Processzort tökéletesen kiegészíti a HD Graphics 4600 grafika, ami 1150 MHz-es szép értékre növelt frekvencián működik. Az eredeti chipeket alaposan lekörözi, a teljesítmény nyereség akár 100% is lehet. Hála a Direct3D 11.1 támogatásnak jól szolgál a közepes igényes számítógépes játékok futtatásánál is..
A második generációs Turbo Boost technológia, felhajthatja a műveleti frekvencia akár a 3,7 GHz-es értékre, és lehetővé teszi a magoknak, hogy gyorsabban fussanak, mint az alapfrekvencia. Maximális frekvencia függ az aktív magok számától, az időtartam, amit a processzor tuningolt állapotban tölt függ a terheléstől és a működési környezettől. A felső frekvencia határát négy mutató (aktív magok számának, áramfelvétel, az energiafogyasztás, a CPU hőmérséklet) határértékei határozzák meg.


A hűtő alaptartozék

A processzorral együtt kerül szállításra a  gyártó alap hűtőbordája, amely megfelel az összes működési paraméternek. Javasoljuk azonban, hogy válasszon egyet a kínálatunkból a fejlettebb hűtők közül. Hosszú távon az eredmény az alacsonyabb hőmérséklet és kisebb zajszint lesz.

Přiložený chladič

A csatolt hűtő

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i5
Foglalat Intel 1150
Modellmegjelölés Intel Core i5-4590
Processzor kódnév Haswell Refresh

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,3 GHz (3,3 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,7 GHz (3 700 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 4600
Frekvencia 1 150 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 22 nm
L2 cache 1 MB
L3 cache 6 MB
Kód:  BO431j
Termékszám:  BX80646I54590

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10