Oldal frissítése

Intel Core i5-4570T

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-4570T

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramkör gyártója. A siker és az innováció gyümölcse az Intel Haswell Refresh új generációs processzor architektúra. Ez a Core processzorok negyedik generációja amihez egy evolúciós lépéssel hozzáadták az úgynevezett Tock-ot. Ellentétben Tick (Ivy Bridge) bevezetésével, most nem csak finomhangolás és kisebb módosítások voltak a gyártási folyamatban, hanem igen jelentős fejlesztést kapott az egész mag designja. A processzor rész új utasításkészletet kapott Haswell New Instruction néven és a GPU tervezésében is új korszak jön egy új chip - az Iris - formájában.
A Haswell-t forradalmi 3D tranzisztorok alkotják, amelyek egy rendkívül fejlett 22nm gyártási folyamatot eredményei. A jelenlegi technológia ugyanis elérte a saját képzeletbeli csúcsát és a 3D tranzisztorokkal minimálisan 10% teljesítménynövekedést lehet elérni. Az Advanced Power Saving Mode biztosítja jelentősen alacsonyabb energia-fogyasztást és ezzel a környezet védelmét is. Az Intel Core i5-4570 Dual-Core műveleti frekvenciája 2,9 GHz-es és új Socket 1150 foglalat szükséges hozzá. Ennek a CPU-nak nagyon alacsony a fogyasztása, mindössze 35 Watt. Processzort tökéletesen kiegészíti a HD Graphics 4600 grafika, ami 1150 MHz-es szép értékre növelt frekvencián működik. Az eredeti chipeket alaposan lekörözi, a teljesítmény nyereség akár 100% is lehet. Hála a Direct3D 11.1 támogatásnak jól szolgál a közepes igényes számítógépes játékok futtatásánál is..


A második generációs Turbo Boost technológia, felhajthatja a műveleti frekvencia akár a 3,6 GHz-es értékre, és lehetővé teszi a magoknak, hogy gyorsabban fussanak, mint az alapfrekvencia. Maximális frekvencia függ az aktív magok számától, az időtartam, amit a processzor tuningolt állapotban tölt függ a terheléstől és a működési környezettől. A felső frekvencia határát négy mutató (aktív magok számának, áramfelvétel, az energiafogyasztás, a CPU hőmérséklet) határértékei határozzák meg. A processzorban megtalálható a Hyper-Threading technológia is, ami lehetővé teszi, hogy minden mag párhuzamosan két szál feldolgozását végezze, így úgy viselkedik, mintha 4 magot tartalmazna.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i5
Foglalat Intel 1150
Modellmegjelölés Intel Core i5-4570T
Processzor kódnév Haswell

Frekvencia

Processzor frekvencia 2,9 GHz (2,9 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,6 GHz (3 600 MHz)

Teljesítmény

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 4600
Frekvencia 1 150 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Csökkentett fogyasztás, Integrált GPU, HyperThreading, Hűtővel
Gyártási technológia 22 nm
L2 cache 0,5 MB
L3 cache 4 MB
Kód:  BO431f
Termékszám:  BX80646I54570T

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10