Oldal frissítése

Intel Core i3-6300

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i3-6300

A legújabb kétmagos, hatodik generációs, Skylake kódnevű Intel processzorcsalád számos új technológiával és megnövelt teljesítménnyel érkezik. Először lép be ebbe a szegmensbe a nagysebességű DDR4 memória és az Intel HD Graphics 530 integrált grafikus alrendszer DirectX12 és OpenGL 4.4 támogatással. Ez a processzor ideális nagyteljesítményű irodai számítógépekhez, amik fürge működést és multitaskingot igényelnek.  

Igényes felhasználóknak

A Skylake architektúránál ismét 14 nm-es gyártási technológiát használtak, ami jó teljesítmény/fogyasztás arányt biztosít. A teljesítményt tovább növeli a bevált Hyper-Threading technológia, ami révén a processzor egyszerre négy programszál futtatására képes. Az Intel Core i3-6300 megbízhatóan működik 3,8 GHz-en, miközben az új 1151 foglalatba illeszkedik.

Az adatokhoz való hozzáférést nagyban megkönnyíti egy gyors 4 MB L3 gyorsítótár, amely elegendő időt biztosít a rendszermagoknak, hogy azonnal reagálhassanak az összes alkalmazásra. Ez a processzor funkcióival biztosan megbízható alapot nyújt a számítógépedhez.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i3
Foglalat Intel 1151
Modellmegjelölés Intel Core i3-6100
Processzor kódnév Skylake

Magok száma

Processzormagok száma 2 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,8 GHz (3,8 GHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 530
Frekvencia 350 MHz

További paraméterek

Jellemzők Virtualizáció, Integrált GPU, HyperThreading, Hűtővel
Gyártási technológia 14 nm
L2 cache 0,5 MB
L3 cache 4 MB
Kód:  BO427m7g
Termékszám:  BX80662I36300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15