Oldal frissítése

Intel Core i3-3250

4,6 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i3-3250

Intel Core i3-3250 alakul forradalmi 3D tranzisztorok, amely létrehozott egy rendkívül fejlett 22nm gyártási folyamatot. Az összes mérhető szövegek, mint az előző generáció, és a grafikai rész mely akár 20% -kal nagyobb teljesítményt, mint amit felgyorsítva HD 2000 processzorcsalád Sandy Bridge. Megfelelő alaplap képes lesz használni ugyanazt a trió kijelzők, adja meg a lenyűgöző világát 3D megjelenítést, és élvezze a nagyszerű funkciókat az alkalmazás felületén DirectX 11 Ha csatlakozni high-end grafikus kártya, akkor van egy PCI Express második generáció.
Hála a modern gyártási technológiák és a leginkább optimalizált szerkezetet nem is teljes terhelés alatt a processzor által kibocsátott hő 55 watt - és ez az egész kiszámított érték fogyasztás és erős grafikus chip. Ezzel élvezheti kiváló teljesítményt, köszönhetően a Hyper-Threading legyőzi alkalmazása tesztelés és négymagos modell versenyt. Procesory řady Core i3 jsou jednoduše vynikajícím řešením pro uživatele, kteří vyžadují dokonale spolehlivý výkon při přijatelné pořizovací ceně.
További információk a technológia az új Intel Ivy Bridge processzorok megtalálható itt

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i3
Foglalat Intel 1155
Modellmegjelölés Intel Core i3-3250
Processzor kódnév Ivy Bridge

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,5 GHz (3,5 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,5 GHz (3 500 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 2500
Frekvencia 1 050 MHz

További paraméterek

Jellemzők Virtualizáció, Integrált GPU, HyperThreading, Hűtővel
Gyártási technológia 22 nm
L3 cache 3 MB
Kód:  BO427i
Termékszám:  BX80637I33250

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05