Oldal frissítése

Intel Celeron G3920

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Celeron G3920

A legújabb kétmagos processzor, a hatodik generációs Intel processzorok a kijelölés Skylake jön sok új technológiák és növeli a teljesítményt. Ez az első alkalom ebben a szegmensben hozza támogatása DDR4 memória szabvány, nagy áteresztőképességű, integrált grafikus Intel HD Graphics 510 támogatja a DirectX 12 és OpenGL 4.4 A processzor lesz egy kiváló választás az irodai gépek, szükség van a gyors működés és gyors multitasking.

Kitűnő választás a kevésbé igényes felhasználóknak

Intel sikerült optimalizálni a fogyasztást, mind a processzor és az integrált grafikus. Az új technológia Speed ??Shift segítségével gyorsan válthat a megtakarítás a processzor állapotát és a teljes fogyasztás egy adott feladat. Egyszer egy részét a processzor az aktuális feladat nem automatikusan tud aludni, és így csökkenti a fogyasztást és a hőmérsékletet. Minden működik a legjobban az új operációs rendszer Windows 10 .
Intel Celeron G3920 kell helyezni egy kompatibilis alaplap, amely viseli LGA 1151. Modern chipsetek Intel bevezeti számos új technológiák, amelyek jelentősen megváltoztatják a napi munkát. Ez a modell tulajdonságai garantáltan szolgálnak megbízható alapul az új jelentés.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Celeron
Foglalat Intel 1151
Modellmegjelölés Intel Celeron G3920
Processzor kódnév Skylake

Frekvencia

Processzor frekvencia 2,9 GHz (2,9 GHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 510
Frekvencia 350 MHz

További paraméterek

Jellemzők Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 14 nm
L3 cache 2 MB
Kód:  BK989e
Termékszám:  BX80662G3920

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05