Oldal frissítése

Intel Celeron G3900

4,9 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel Celeron G3900

A 6. generációs Intel® Skylake processzorok legolcsóbb kétmagos modellje számos új technológiát és teljesítmény növekedést nyújt. Ebben a szegmensben először támogatja a nagy teljesítményű DDR4 memóriát, az integrált Intel HD Graphics 510 videokártya pedig DirectX 12 és az OpenGL 4.4 támogatást biztosít. Ez a processzor nagyszerű választás az olyan irodai számítógépek számára, amelyeknél fontos a gyors működés és a multitasking.

Kiváló választás a kevésbé igényes alkalmazások számára

Az Intel tovább optimalizálta a processzor és integrált videokártya hatékonyságát. Az új Speed Shift technológia lehetővé teszi, hogy a processzor gyorsan gazdaságos állapotba váltson és csökkentse a felesleges energiafogyasztását. Amikor a processzor nincs teljesen kihasználva az aktuális feladathoz, automatikusan pihenő állapotra vált, ezzel csökkenti az energiafogyasztást és a hőmérsékletet. Mind ez az új Windows 10 operációs rendszerrel kompatibilis.
Az Intel Celeron G3900 processzorhoz kompatibilis alaplapra van szükség, amely támogatja az LGA 1151 foglalatot. Az Intel Modern chipsetje számos új technológiát kínál, amelyek jelentősen megváltoztatják a mindennapi munkát. Ez a modell garantáltan megbízható alapja lesz az új számítógépének.

 

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Celeron
Foglalat Intel 1151
Modellmegjelölés Intel Celeron G3900
Processzor kódnév Skylake

Magok száma

Processzormagok száma 2 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 2,8 GHz (2,8 GHz)

Teljesítmény

CPU Passmark 3 171

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa Intel HD Graphics 510
Frekvencia 350 MHz

További paraméterek

Jellemzők Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 14 nm
L3 cache 2 MB
Kód:  BK989c
Termékszám:  BX80662G3900
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15