Oldal frissítése

Intel 750 Series 800GB SSD 2.5"

Kiegészítők a termékhez

Intel 750 Series 800GB SSD 2.5"

Úgy tűnt, hogy az Intel időt ebben az ágazatban, egy kicsit elaludt? Hogy mélyen téves - az ellenkezője igaz. Van egy igazi daráló (átalakító por) minden SSD. SSD disk Intel 750 Series přichází s obří kapacitou a bezkonkurenční rychlostí.

Top terméket? Abszolút!

Disk célja a legnagyobb teljesítményű számítógép-készletek és munkaállomások professzionális használatra, például. dolgozni a számítógépes grafika. Díky rozhraní PCI-Expres 3,0 x4 dosahuje rychlost čtení až neuvěřitelných 2100 MB/s a zápisu až 800 MB/s. Kihasználják köszönhetően PCIe brute force helyett most lassú SATA interfész. A lemez van szükség, hogy illeszkedjen a nyílásba vyvedeného egy alaplappal használható ezeknek a nagy sebességgel. Series 750 alapul 20nm MLC NAND, amelyek kapcsolódnak a 18 csatornákat.

legfontosabb jellemzői

  • Hihetetlen sebességgel írni és olvasni
  • Célja az igényes professzionális alkalmazásokhoz
  • Melyek egy 2,5 "méret (15 mm-es magasság, a csatlakozó 8639)
  • Részletes protokoll NVM Express (NVMe) helyett AHCI
  • PCIe 3.0 x4 NVMe
Kód:  NR111o7d6
Termékszám:  SSDPE2MW800G4X1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15