Oldal frissítése

Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe

4,3 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe

Növeld számítógéped teljesítményét munkában és szórakozásban egyaránt. Vess véget a bonyolult programok végtelen töltési idejének, élvezd a 4K-s videókat akadásmentesen, vagy készítsd el saját HD filmjeid szaggatás nélkül. A 600P M.2-es csatolóval ellátott Intel SSD meghajtó akár 17-szer nagyobb sebességet ér el, mint a hagyományos merevlemezek, és akár 3-szor gyorsabb, mint a klasszikus SATA csatolójú SSD-k, ezáltal géped gyorsabban indulhat, és minden adattal kapcsolatos művelet is a korábbi idő töredéke alatt végrehajtható lesz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Növeli számítógéped/laptopod teljesítményét
  • A rendszer és programok betöltésének észlelhető (akár 17-szeres) gyorsulása 
  • A gyors és kompakt M.2-es csatolóval kompatibilis (80 mm)
  • Ellenáll a rezgéseknek és az ütéseknek
  • Hosszabb üzemidő (alacsony fogyasztási mód)
  • Intel minőség (5 év garancia)
  • Gyors és egyszerű telepítés
  • Alacsony fogyasztás

Koreszerű tárolóhely

Ellentétben a hagyományos merevlemezekkel az SSD-knek nincsenek mozgó alkatrészei, ami meg is látszik gyors elérési sebességükben, alacsonyabb hőkibocsátásukban és hangtalan működésükben. Másként mondva: az SSD-knek nincs hátrányuk, csak előnyük. Sőt, az SSD-k ellenállnak a rázkódásnak és az ütéseknek is, ami tökéletessé teszi őket laptopokban és egyéb mobileszközökben való használatra. 

Kód:  NR111n3b
Termékszám:  SSDPEKKW512G7X1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10