Oldal frissítése

Intel 540s M.2 1TB SSD

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Intel 540s M.2 1TB SSD

Sok 540s találkozás méltó tulajdonságai. Ez a bolt található alacsony energia gyűjtés ellenére rendkívüli sebessége. Optimalizált architektúra nagy teljesítményt, ha dolgozik a kis fájlok (akkor is, ha az adatok írása), amely tükrözi a rendszer rugalmassága és használt az alkalmazások között. Minőségi tervezés és építés is támogatja a megbízhatóság a mindennapi tárolás, amelyre a gyártó áll 5 év garancia.

legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető SSD kiemelkedő teljesítményt
  • A híres minősége és megbízhatósága az Intel (~ 5 év)
  • Optimalizálása az olvasás és írás a kis fájlok (4K IOPS)
  • Nagy sebességgel folyamatos írni és olvasni
  • Alacsony fogyasztás csökken is az Intel Core 6. generáció

kiegyensúlyozott

Intel 540s egyedülálló architektúra "single level cell" (SLC) cache memória és a "hármas level cell" (TLC) NAND memória. Mert akkor kap kedvező áron gigabyte és a teljesítmény gyorsulás a felületek között. Hatékony energiafelhasználás a műveletet az akkumulátor kímélése érdekében a mobilkészülék. Tökéletesen együttműködik a hatodik generációs Intel Core processzorok, ahol a fogyasztás csökken még.

Kód:  NR111m5n
Termékszám:  SSDSCKKW010X6X1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05