Oldal frissítése

Intel 540s 480GB SSD

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel 540s 480GB SSD

Az 540-es sz.ériának számos figyelemre méltó tulajdonsága van. Ennek az SSD-nek kicsi a fogyasztása a hihetetlen sebsségével ellentétben. Az optimalizált felépítése kiváló teljesítményt nyújt kisebb fájlokkal való munka esetén (íráskor is), melyet tükröz a rendszer rugalmassága és ez ki is hat valamennyi alkalmazásra is. A meghajtó minőségi tervezése és felépítése roppant megbízhatóvá és alkalmassá teszi bármilyen adat tárolására, melyet bizonyít a gyártó 5 éves garancia vállalása.

Legfőbb jellemzői

  • Megfizethető SSD kiemelkedő teljesítménnyel
  • Az Intel híres minősége és megbízhatósága (5 év garancia)
  • Kis fájlok olvasására és írására optimalizálva (4K IOPS)
  • Nagy sebesség folyamatos írás és olvasás közben
  • Alacsony fogyasztás, mely 6. generációs Inter Core-al tovább csökkenthető

Kiegyensúlyozott

Az Intel 540-es szériájának egyedi felépítése bizonyos "single level cell" (SLC) memória cahce-t és "triple level cell" (TLC) NAND memóriát használ. Ez egy rendkívül erős SSD-t alkot, vonzó fogyasztás/GB aránnyal és teljesítmény javítással az egész rendszerben. A hatékony energiafogyasztása ezen kívül az eszközök akkumulátorát is kíméli. Az  SSD tökéletes szinkronban van a 6. generációs Intel Core processzorokkal, így tovább csökkentve a fogyasztását.

 
Kód:  NR111m9r
Termékszám:  SSDSC2KW480H6X1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20