Oldal frissítése

Intel 540s 360GB SSD

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Intel 540s 360GB SSD

Az 540-es éveApproxen figyelemre méltó jellemzőket találtak. Ez a tároló rendkívüli sebesség ellenére kiemelkedik az alacsony energiafogyasztás miatt. Az optimalizált architektúra nagy teljesítményt nyújt kisebb fájlok feldolgozásakor (még akkor is, ha adatok írása) , ami tükröződik a rendszer rugalmasságában és a határokon átnyúló alkalmazásoApproxan. Ezenkívül a kiváló minőségű tervezés és gyártás támogatja a napi adat megbízhatóságot, amelyre a gyártónak 5 éves garanciája van.

Főbb jellemzők

  • Megfizethető SSD kiváló teljesítményt nyújt
  • A bejelentett Intel minősége és megbízhatósága (5 év garancia)
  • Optimalizálás kis fájlok olvasásához és írásához (4K IOPS)
  • Nagy sebességek a folyamatos leolvasáshoz és íráshoz
  • Az alacsony fogyasztás továbbra is csökkenti az Intel Core 6th generáció használatát

Kiegyensúlyozott

Az Intel 540s egyedülálló egycellás (SLC) gyorsítótárazást és NAND memória háromszintű cellás (TLC) képességeket kínál. Ez egy érdekes gigabájt árat és teljesítményt nyújt az egész platform felgyorsításához . Az energia hatékony használata az üzemeltetés során megmenti a mobilkészülék akkumulátorát. Ez tökéletesen működik az Intel Core processzorok 6. generációjával, ahol a fogyasztás tovább csökken.

Kód:  NR111m9q
Termékszám:  SSDSC2KW360H6X1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15