Oldal frissítése

Insta360 X4

4,8 8 értékelés
220 390 Ft

Insta360 X4

Insta360 X4

Insta360 X4 360 kamera

Az Insta360 X4 egy innovatív 360°-os kamera, amellyel lenyűgöző panorámaképekben örökítheted meg a körülötted lévő világot. Fejlett funkciókkal és technológiákkal van felszerelve, hogy professzionális minőségű videókat és fényképeket készíthess. Az Insta360 X4 segítségével könnyedén készíthetsz nagy felbontású 360°-os videókat és nagy dinamikatartományú fényképeket. Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális utazáshoz és szabadtéri tevékenységekhez, de kreatív projektekhez és professzionális bevetésekhez is. A kamera stabilizációs technológiával van felszerelve, amely mozgás közben is sima és stabil felvételeket biztosít. Különböző üzemmódokat és szűrőket is kínál egyedi hatások és stílusok, például time-lapse, hyperlapse vagy lassított felvételek létrehozásához. Az Insta360 X4 kompatibilis a mobilalkalmazásokkal is, amelyekkel egyszerűen szerkesztheted és megoszthatod felvételeidet közvetlenül okostelefonodról. Ezzel a fényképezőgéppel mindent megkapsz, amire a kreatív és magával ragadó vizuális kommunikációhoz szükséged van.

360 kamera Insta360 X4

Az Insta360 X4 legfontosabb jellemzői

  • Az Insta360 X4 kültéri kamera 360°-os videókat készít kompromisszumok nélküli minőségben, akár 8K minőségben is
  • Mesterséges intelligencia könnyíti meg az utómunkálatokat
  • A 2,290 mAh kapacitású akkumulátor akár 135 percig is bírja
  • Az Insta360 X4 kiváló szélcsillapítással büszkélkedhet
  • A csúcskategóriás 2,5"-os érintőképernyő Corning Gorilla Glass védelemmel rendelkezik
  • Flowstate képstabilizáló technológia és láthatatlan szelfibot üzemmód
  • Értékelni fogod a 10 m-ig tartó vízállóságot is.

360°-os videók készítése 8K-ban

Az Insta360 X4 egy prémium kategóriás akciókamera, amely egyedülálló módon lenyűgöző 360°-os videók rögzítésére ad lehetőséget ultramagas, 8K felbontásban. Ez lehetővé teszi, hogy az adrenalindús élményeidet maximális hitelességgel rögzítsd. A kamera emellett lehetőséget ad arra, hogy alacsonyabb felbontást válassz magasabb képkockasebesség mellett, ami ideális az akciófelvételekhez. Az új 1/2"-os érzékelőnek és az f/1,9-es rekeszértéknek köszönhetően a kamera akár 72 MP felbontású felvételek készítésére és 360°-os felvételek készítésére képes, akár 8K, 5,7K 60FPS és 4K 100FPS sebességgel. Az egyik jelentős előrelépés a kamera egy objektíves üzemmódban való használatának lehetősége,lehetővé teszi, hogy akár 4K felbontásban, 60FPS sebességgel, akár egy hagyományos akciókamerával készíts felvételeket, most kétszer olyan simán, mint korábban.

360 kamera Insta360 X4

Mindent láthatsz a könnyen leolvasható érintőképernyőn

Az új 2290 mAh-s akkumulátornak köszönhetően az akkumulátor élettartama jelentősen, 135 percre nőtt. Egy másik kulcsfontosságú fejlesztés a szélcsökkentés, amely jelentősen javítja a felvételek hangminőségét. A vezérlés intuitívabb és kényelmesebb a nagyobb, 2,5 hüvelykes, Corning Gorilla Glass védelemmel ellátott érintőképernyőnek köszönhetően. A továbbfejlesztett hangvezérlés 2.0 verziója és a gesztusok támogatása is elérhető a gyors és egyszerű kameravezérléshez.

Insta360 X4

Videók szerkesztése mesterséges intelligenciával

Az Insta360 X4 nem csak a mesterséges intelligencián keresztül kínál fejlett videószerkesztést a könnyebb utómunka érdekében, hanem olyan népszerű módokat is tartalmaz, mint a Bullet Time az idő lelassításához, StarLapse, TimeShift, TimeLapse vagy time-lapse. Ezenkívül van egy láthatatlan szelfibot, amely kreativitást ad a felvételekhez. A MaxView mód is elérhető, akár 170°-os széles látószögű 4K 30FPS mellett, amely ideális a szélesebb látómező rögzítéséhez. Mindezek a funkciók és fejlesztések az Insta360 X4-et kiváló választássá teszik azok számára, akik egy nagy teljesítményű és funkcionális 360°-os kamerát keresnek, számos lehetőséggel a tartalomkészítéshez és szerkesztéshez.

Insta360 X4

A kamera vezérlése gesztusokkal

Az Insta360 X4 kültéri kamera a felvételek egyszerűbb elkészítésének érdekében egyszerű gesztusvezérlési lehetőséggel is rendelkezik. Csak jelezz, ha készen állsz az indulásra. Ha nem akarod vagy nem tudod használni a kezed, egy egyszerű mondat elég, és a fejlett algoritmus máris tudni fogja, mit kell tennie. Az Insta360 X4 kültéri kamera nagyszerű kiegészítő a motorozáshoz, kerékpározáshoz, horgászathoz, vízi és téli sportokhoz. Meg fog lepni végtelen kreativitásával.

Insta360 X4

Merülj mélyre az Insta360 X4-gyel!

A Flowstate technológiának köszönhetően stabilizált és zökkenőmentes videót kapsz, még akkor is, ha mozgásban forgatsz. Az Insta360 X4 vízálló 10 méteres mélységig, sőt egy kiegészítő tokkal akár 50 méterig is. Emellett az AI megkönnyíti a videók utómunkálatait, csökkentve a felvételek szerkesztésének és feldolgozásának idejét. Az Insta360 X4 segítségével mindened megvan, amire szükséged van ahhoz, hogy profi és magával ragadó, akcióval és kalandokkal teli 360°-os videókat készíts.

Insta360 X4
Insta360 X4

SHAUN WHITE

Az Insta360 X4 kültéri kamera a háromszoros olimpiai bajnok SHAUN WHITE körében is népszerű. A legjobban a 8K felvétel és a lassított felvétel opciót értékeli. A láthatatlan szelfibottal mostantól olyan szögekből is készíthetsz fotókat, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

Paraméterek

Érzékelő mérete 1/2"
Kijelző mérete 2,51 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Szférikus (360)
Jellemzők Vezeték nélküli, Állványmenet, Hurok felvétel, Giroszkóp

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 8K
Max. videófelbontás 8K (7680 × 3840)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD
Támogatott video formátumok H.264, H.265
Felvétel maximális hossza 135 perc
SD kártya max. méret 1 000 GB

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek Wi-Fi, Bluetooth

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 2 290 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2,25 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 0,2 kg
Szélesség 4,6 cm
Magasság 12,36 cm
Mélység 3,76 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató

Felvétel szöge

Érzékelők száma 2 vagy több érzékelővel

Tömeg

Tömeg 203 g
Kód:  Insta360x4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CINSABMA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05