Oldal frissítése

Insta360 Pro2 Standard Edition

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Insta360 Pro2 Standard Edition

Insta360 Pro2 a tökéletes felvételekért minden szögből

Az Insta360 Pro2 segítségével a legjobb kép- és hangminőséget biztosíthatod élő közvetítéseid során nézőid számára. Készíts 360°-os videókat 8K felbontásban, és 3D-s képeket remegés nélkül a fejlett FlowState stabilizátornak köszönhetően. A kiváló minőségű hangzást 4 beépített mikrofon biztosítja. Az Insta360 Pro2 önmagában is képes a 360°-os felvételek kombinálására. Kellemes bónusz a beépített GPS. A rögzített videók és fényképek tárolásához egy SD-kártya- és 6 MicroSD-kártya foglalat áll rendelkezésre.



Az Insta360 Pro2 fejlett FlowState stabilizációja

A FlowState precíz 9 tengelyes stabilizátorának köszönhetően a felvételek még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen tiszták és stabilak maradnak. Az Insta360 Pro2-vel sokkal simább és egyenletesebb 3D felvételeket készíthetsz, zavaró remegés nélkül.

Nagy távolságokra történő közvetítés

Az Insta360 Pro2 nagy távolságokra is gond nélkül működtethető. Az alacsony késleltetésnek köszönhetően mindig 360°-os videót kapsz 1080p kiváló minőségben. Az Insta360 Pro2 akár 3 órán át is képes rögzíteni egyetlen feltöltéssel.

Automatikus képegyesítés

Spórolj időt az Insta360 Pro2-vel, hiszen önmagában is képes a 360°-os felvételek kombinálására. Importáld fényképeid vagy videóid a készülékre, és szerkeszd az Adobe Premier Pro programban.

Insta360 Pro2 intuitív kameravezérléssel

Nem kell aggódnod amiatt, hogy nem tudod kezelni az Insta360 Pro2-t. Könnyen használható, és mindössze egy alkalmazásra van szükséged a mobiltelefonodon, ahol könnyedén beállíthatod a fényeket, árnyékokat és egyebeket.

Térhatású hangzás

Az Insta360 Pro2 négy mikrofonja szó szerint az akció középpontjába vonja a videók nézőjét. Ha még ez a 360°-os hangzás sem elég számodra, akkor a kamerát a Zoom H3-VR Ready külső eszközzel bővítheted, amely az igazi profik hangzásához mérhető.

Élő VR közvetítések az Insta360 Pro2 segítségével

Közvetíts élőben a CrystalView 8K lejátszással, 8K minőségben. Ha a néző olyan eszközön nézi a videót, amely csak 4K-t támogat, nem fog lemaradni a kínált minőségről. A CrystalView Insta360 lejátszó a 8K 360 kamerával készült felvételeket speciálisan szegmentált gömb alakú nézetté alakítja, így a 8K 360 videókat teljes minőségben nézheted a Samsung Gear VR, az Oculus Go, valamint az iOS és Android telefonokon.


Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 50,1 px

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Családi, Outdoor, Szférikus (360)

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 8K
Max. videófelbontás 8K (7680 × 3840)
Videó-hangbeállítás Térbeli

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Támogatott video formátumok H.264, MP4, H.265

Kimenetek

Audio/Video HDMI
Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, GPS

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 5 000 mAh
Akkumulátor megjelölése Li-Ion
Tápellátás típusa Akkumulátor

Méretek és tömeg

Tömeg 1 550 g
Szélesség 14,3 cm
Magasság 14,3 cm
Mélység 14,3 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, USB kábel, Objektív sapka

Formátumok

Támogatott formátumok RAW , JPEG

Felvétel szöge

Érzékelők száma 2 vagy több érzékelővel

Tömeg

Tömeg 1 550 g
Kód:  Insta360pro2
Termékszám:  TINPPR2/B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05