Oldal frissítése

Insta360 One R

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Insta360 One R


Az Insta360 ONE R moduláris kamera a sportkamera-szegmens forradalmának szimbóluma. Az eszköz alapja a fő modulból áll (kijelzővel, gombokkal, USB-C porttal és microSD kártya nyílással), az alap akkumulátorral, az utolsó pedig a chippel és lencsével felszerelt modul, amelyet bármikor könnyen cserélhet egy másik modul lencsével. A kamera megfelel az IPX8 szabványnak , így vízálló akár 5 méter mélységig is. Az ütközési ellenállás szintén önmagában is magától értetődő kérdés, ami az Insta360 ONE R-t ideális partnerré teszi a terepen.

Az Insta360 One R fényképezőgép főbb jellemzői

  • Vízálló és ütésálló moduláris kamera
  • Az 1 hüvelykes érzékelő tökéletes felvételeket biztosít gyenge fényviszonyok között is
  • Mobil alkalmazások és hangvezérlés
  • Három cserélhető lencse lehetősége (opcionális kiegészítő)
  • A videó felbontása legfeljebb 5,3K
  • FlowState hattengelyű giroszkóp
  • Adaptív kialakítás
  • Támogatja a bitrátát akár 100 Mbps-ig

Készítsen lenyűgöző videókat az Insta360 ONE R 1 hüvelykes kiadással

Az 1 hüvelykes kiadásban az Insta360 egyesítette erőit a Leica-val, hogy egy legkorszerűbb 1 hüvelykes érzékelőt hozzon létre, amely lenyűgöző dinamikus tartományú (14,4 mm-es átváltott fókusztávolság), F3.2-rekesz és 19 Mpx felbontás. Ennek köszönhetően az Insta360 ONE R fényképezőgép kiváló minőségű képeket készíthet 5,3K felbontásig, 30 képkocka / másodperc alatt, nappal és éjszaka. Minden bizonnyal értékelni fogja azokat a funkciókat, mint az időkorlát és az időeltolás. Van még két lencsemodul - Dual-Lens 360 és 4K W-Angle.

Haladó stabilizáció

Egy másik ok, amiért imádni fogja ezt a kamerát, az egyedülálló és rendkívül hatékony stabilizációja lesz, amelyet a hattengelyes FlowState giroszkóp gondoskodik. Ez a giroszkóp folyamatosan figyeli a kamera mozgását minden irányba, és a kapott stabilizáló hatás hasonló a karika használatához. Élvezze a tiszta és stabil felvételeket gyenge fényviszonyok között is.

Moduláris kamera mindenki számára

A ONE R kamera vezérlését az Android és iOS mobil alkalmazások segítik . Azok közül, akik szeretnek videofilmet játszani, élvezni fogják a FlashCut mesterséges intelligenciáját. Ez a szolgáltatás kiválasztja az Ön számára a legjobb felvételeket, és összedarabolja őket egy hosszabb videó létrehozásához. A nyilvántartásokat természetesen kézzel szerkesztheti, beleértve az átmenetek beillesztését vagy a színvisszaadást. Lehetőség van arra is, hogy a kamerát hanggal vagy az Apple Watch segítségével vezéreljék.

Paraméterek

Érzékelő felbontása 19 Mpx

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 5K
Max. videófelbontás 5K (5120 × 2880)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Támogatott video formátumok H.264, MP4
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, Bluetooth

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 190 mAh
Akkumulátor üzemideje 1,08 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 158,2 g
Szélesség 7,87 cm
Magasság 5,38 cm
Mélység 4,72 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  Insta360or
Termékszám:  Nadpoložka

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15