Oldal frissítése

Insta360 Go

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Insta360 Go

Miniatűr stabilizált kamera

nem csak a kalandorok számára

Ismerkedj meg a világ legkisebb stabilizált kamerájával, az Insta360 GO-val. A mindössze 18,3 gramm súlyú miniatűr készülékkel könnyedén rögzítheted mindennapi élményeid 15, 30 vagy 60 másodperces klipekkel. Összességében akár 60 perc lenyűgöző videofelvétel is rögzíthető. Az Insta360 GO megfelel az IPX4 szabványnak, és még a rövid vízbemerülést is képes kezelni.

Insta360 Go

SÚLY

csak 18,3 g

FlowState

Hat tengelyes giroszkóp

STANDARD

IPX4

Insta360 Go

Mi teszi az Insta360 GO-t egyedivé?

Ennek a kamerának a sikere az egyedi és rendkívül hatékony stabilizációja, amelyet a FlowState hattengelyű giroszkóp biztosít. Ez a giroszkóp folyamatosan figyeli a kamera mozgását minden irányba, és a kapott stabilizáló hatás hasonló a gimbál használatához.

Csodálatos felbontás

Egy másik lencse, amely lehetővé teszi lenyűgöző felvételek készítését, egy olyan lencse, amelynek maximális rekesznyílása f / 2,1. Az Insta360 GO ezután 720 × 2720 képpontban rögzít 25fps-en. Az Android és iOS számára elérhető GO alkalmazás segítségével a videókat a kapott Full HD felbontás és MP4 formátumra dolgozzák fel.

Insta360 Go
Insta360 Go

Az Insta360 GO készüléket bárhova rögzítheted

A három rögzítő mechanizmus lehetővé teszi az Insta360 GO könnyű viselését a mellkason, a homlokon, vagy szinte bármilyen sima felületre felszerelhető. Ezenkívül a miniatűr méretek lehetővé teszik olyan felvételek készítését, amit soha nem fogsz megtenni nagyobb kamerák esetén.

Az Insta360 GO főbb jellemzői

  • A világ legkisebb stabilizált kamerája
  • A képstabilizálást egy 6 tengelyes giroszkóp biztosítja
  • Súlya csak 18,3 gramm
  • Vízállóság - IPX4
  • A töltőtokot tartalmazza
  • Csak egyetlen gombnyomással
  • GO mobilalkalmazás Android és iOS számára
Insta360 Go
Insta360 Go

Rendezővé válsz

Azok, akik szeretnek videókat készíteni, élvezni fogják a FlashCut mesterséges intelligenciáját. Ez a szolgáltatás kiválasztja a számodra a legjobb felvételeket, és összevágja őket egy hosszabb videó létrehozásához. Természetesen lehetőség van a rekordok manuális szerkesztésére, beleértve az átmenetek beillesztését vagy a színvisszaadást.

Kamera sok funkcióval

A Hyperlapse mód lehetővé teszi akár 30 perces videó rögzítését, majd 6x gyorsítást. Az Timelapse mód legfeljebb 8 órás videó rögzítésére szolgál. Van még nagy sebességű videó, 1600 × 900 pixel felbontással és 100 kép / mp képkockasebességgel. Az Insta360 GO-val fényképeket is készíthetsz.

Insta360 Go
Insta360 Go

Az Insta360 GO akár 200 klipet képes kezelni

A kamera vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál, és 8 GB belső memóriával rendelkezik, amely körülbelül 50 darab 30 másodperces videó tárolására elegendő. A videókat azonban automatikusan továbbíthatod és tárolhatod az okostelefonon is. Egyetlen töltéssel akár 200 klipet is készíthetsz. Tartozik hozzá egy tok, ami a kamera töltőjeként is funkcionál, és három adapter a rögzítéshez.



Paraméterek

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Outdoor
Jellemzők Mágneses tartó, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 2K
Max. videófelbontás 2.7K (2704 × 1520)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa Memóriakártya nélkül
Belső memória 8 192 MB (8 GB)
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok MP4
Felvétel maximális hossza 60 perc

Kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Bluetooth

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Méretek és tömeg

Tömeg 18,3 g
Szélesség 2,14 cm
Magasság 1,49 cm
Mélység 4,94 cm

Szín

Szín Fehér
Kód:  Insta360go
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15