Oldal frissítése

Insta360 GO 2

3,6 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Insta360 GO 2

Insta360 GO 2 kültéri kamera akcióra tervezve

Szerezd meg az Insta360 GO 2-t - a világ legkisebb akciókameráját. A kamerát a mellékelt tartozékok segítségével bárhová elhelyezheted - sapkára, ingre, de akár még háziállatra is. A csomagban található egy töltőtáska, amely állványként is használható, valamint egy vezérlő, amellyel a felvételi távolság akár 10 m-re is beállítható. Az Insta360 GO 2-t mindössze fél óra alatt feltöltheted, és máris 2,5 órányi fényképezéshez elegendő energiával rendelkezik. Ez kétszerese annak, amire a legtöbb akciókamera képes. A videót MP4 formátumban kapod meg. 






Nincs szükség a kezekre

Rögzítsd élményeidet kéz nélkül az Insta360 GO 2 kültéri kamerával. A mágneses csatlakozásnak köszönhetően csak csatlakoztasd a kamerát a mágneses medálhoz, és a bekapcsoláshoz érintsd meg a kamerát. Semmi sem könnyebb.

Az Insta360 Go 2 hibátlan vezérlése

Az Insta360 GO 2 kültéri kamera FlowState stabilizálással és fejlett jelenetfelismerő algoritmussal rendelkezik. Így a sportfelvételek tökéletesen tiszták és stabilak maradnak még gyenge fényviszonyok mellett is. Zavartalanabb, simább felvételeket kapsz, zavaró jelenet-elmosódás nélkül. A kamera FlowState módban 2560×1440 vagy 1920×1080 @ 50fps, 30fps sebességgel rögzít.

Az Insta360 Go 2 tökéletesen kiegyenlíti a horizontot

Az Insta360 GO 2 kültéri kamera készen áll arra, hogy mindig ugyanabban a pozícióban rögzíthesd videóidat, bárhová is helyezed azt.


Insta360 GO 2

Szereld fel bárhová

Szereld fel az Insta360 GO 2 kültéri kamerát bárhová, ahol csak szükséged van rá. Gitárra vagy talán egy macskára? A csomagban található még egy kiegészítő állvány, amely bármilyen helyzetben a helyén tartja a kamerát.

Insta360 GO 2

Gyorsabb, mint a való életben

A Hyperlapse mód lehetővé teszi a videó rögzítését utólagos 6x-os gyorsítással. A Timelapse üzemmód viszont bármilyen szögből történő felvételkészítésre szolgál. Az éjszakai felvételek készítéséhez az Insta360 GO 2 kültéri kamera Nightlapse funkcióval is fel van szerelve.

Insta360 GO 2

Lassított felvételek az Insta360 Go 2 segítségével

Szereted élvezni a mozgás részleteit? A kamera képes megörökíteni egy kulcsfontosságú pillanatot és lassítani a mozgást másodpercenként 120 képkockára.

Insta360 GO 2

Gyors kameratöltés

Az Insta360 GO 2 kültéri kamera fél óra alatt feltöltődik, és gyönyörű 2,5 órán át kitart, ami kétszerese annak, amit más akciókamerák nyújtanak.


Az Insta360 GO 2 kültéri kamera legfontosabb jellemzői

  • Az Insta 360 GO 2 kültéri kamera a világ egyik legkisebb akciókamerája
  • Kalapra, gitárra, ingre, háziállatra és bármilyen más helyekre felhelyezhető
  • A töltőtáska 10 m-es távolságig kameravezérlőként is funkcionál
  • Fél óra alatt feltöltheted a kamerát
  • Belső memória 32 GB
  • 2,5 órán át képes felvételeket készíteni
  • Az Insta 360 GO 2 készüléknek köszönhetően szabadon tarthatod kezeidet
  • FlowState stabilizálással és Hyperlapse üzemmóddal is rendelkezik
  • Tökéletesen kiegyensúlyozza a horizontot
  • A csomag tartalmazza a fényképezőgépet, a töltőtáskát, a mágneses medált, a klipszet, a lencsevédőt és a forgatható tartót
  • Az Insta 360 GO 2 kültéri kamera 4 méterig vízálló
  • Együttműködik az Insta360 alkalmazással


Az Insta360 Go 2 egy csomó kütyüt kínál a csomagban

A kamera és a töltőtáska mellett az Insta360 GO 2 kültéri kamera tartalmaz egy mágneses medált, egy sapkára vagy fejpántra rögzíthető klipszet állítható kialakítással a tökéletes szög beállításához, egy ütésálló edzett üveggel ellátott lencsevédőt, valamint egy öntapadós hátlappal ellátott forgatható tartót, amelybe a kamera könnyedén belecsúsztatható.

Insta360 GO 2 a víz alatt

Az Insta360 GO 2 kültéri kamera akár négy méter mély vízben is elmerülhet. Készen áll a szörfözésre, búvárkodásra és más vízi tevékenységekre.


Insta360 GO 2

Insta360 alkalmazás

A felvételeket az alkalmazásban Wi-Fi-n keresztül szerkesztheted. Változtasd például a zavaros vizet kristálytiszta vízzé az Aquavision funkció segítségével. A képek előnézetét és szerkesztését fényképezés közben is elvégezheted.

Insta360 GO 2

A képarány beállítása

Amikor létrehozol egy képet, azt a saját preferenciáid szerint szerkesztheted. Választhatsz 16:9, 1:1 vagy 9:16 arány közül.

Insta360 GO 2

Automatikus beállítások

Válassz egy tematikus sablont, és készíts érdekes klipeket, történeteket ritmusos zenével kiegészítve a FlashCut 2.0 segítségével.



Paraméterek

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Outdoor
Jellemzők Mágneses tartó, Vízálló, Optikai képstabilizátor

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 2K
Max. videófelbontás 2K (2560 × 1440)
Videó-hangbeállítás Mono

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa Memóriakártya nélkül
Belső memória 32 768 MB (32 GB)
Támogatott video formátumok H.264, MP4
Felvétel maximális hossza 150 perc

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek Wi-Fi, Bluetooth

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 100 mAh
Tápellátás típusa USB-C
Akkumulátor üzemideje 2,5 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 26,5 g
Szélesség 2,36 cm
Magasság 5,29 cm
Mélység 2,07 cm

Szín

Szín Fehér
Kód:  Insta360go2NP
Termékszám:  Nadpoložka

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05