Oldal frissítése

Insta360 Ace Pro

5 4 értékelés
192 390 Ft

Insta360 Ace Pro

Insta360 Ace Pro kültéri kamera

Az Insta360 Ace Pro kültéri kamerát ajánljuk a szabadtéri tevékenységek rögzítéséhez. Nagyobb, 1/1,3"-es érzékelővel rendelkezik, amely több fényt rögzít, jobb dinamikatartományt és kiváló képet biztosít. A PureVideo segítségével még gyenge fényviszonyok mellett is nagyszerű képeket készíthetsz. A készülék 2,4"-es felnyitható érintőképernyővel rendelkezik, és 10 méterig vízálló. Értékelni fogod a mindössze 22 perc alatt 80%-ra történő gyorstöltést. Kerékpározáskor használd a FlowState stabilizátort az ultrasima képekhez. Említést érdemel az élmények azonnali megosztásának lehetősége a barátokkal, a gesztus- és hangvezérlés, valamint az AI Best Moments Assistant.

Insta360 Ace Pro kültéri kamera

4K videó az Insta360 Ace Próval

Az Insta360 Ace Pro kültéri kamera kiemelkedő tisztaságot biztosít aktív HDR-videóval és kiváló 4K videóval 120 kép/mp sebességgel lassított felvételen.

Insta360 Ace Pro kültéri kamera
Insta360 Ace Pro kültéri kamera

2,4"-es dönthető érintőképernyő

A felhajtható 2,4"-es érintőképernyő mindig tökéletes képet ad arról, amit rögzítettél. 90°-os szögbe állítható (például kerékpározás közbeni könnyű nézegetéshez) és 180°-os szögbe vlogoláshoz vagy szelfi felvételekhez.

Insta360 Ace Pro kültéri kamera

Mágneses tartó

Az Insta360 Ace Pro kültéri kamera könnyen rögzíthető a tartóra a mágneses rögzítési rendszer segítségével. Az Insta360 Ace Pro jól átgondolt kialakítása lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű és rövid időn belüli cseréjét is.

Insta360 Ace Pro kültéri kamera

Választható képarány

Különböző üzemmódokban is rögzíthetsz. Válassz a 9:16, 1:1 vagy 16:9 képarányok között.

Könnyű felvételkészítés és megosztás

Az Insta360 Ace Pro nagyon könnyen kezelhető az érintőképernyővel, de gesztusvezérlés vagy hangvezérlés 2.0 is rendelkezére áll. Közvetlenül a kijelzőn szüneteltetheted és újraindíthatod a felvételt, megszakíthatod az aktuális felvételt vagy törölheted azt, valamint a felvétel megszakítása nélkül fényképeket is készíthetsz az aktuális videókról. Ráadásul az AI Highlights Assistant segítségével helyet takaríthatsz meg az SD kártyádon. Megkeresi a legérdekesebb pillanatokat, és te döntöd el, hogy mit törölsz. A felvételek mobiltelefonra történő átvitele is nagyon egyszerű. Az alkalmazás a háttérben fut.

Insta360 Ace Pro kültéri kamera

A csomag tartalma

Az Insta360 Ace Pro kamera mellett egy 1650mAh-s akkumulátort, egy szabványos tartót, egy rugalmas ragasztós tartót és egy USB-C-USB-C csatlakozókábelt is találsz.

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Érzékelő mérete 1/1.3"
Kijelző mérete 2,4 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Mágneses tartó, Strapabíró, Vezeték nélküli, GPS, Vízálló tok nélkül, Automatikus felvétel

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 8K
Max. videófelbontás 8K (7680 × 4320)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD
Belső memória 0 MB (0 GB)
SD kártya max. méret 1 000 GB

Kimenetek

Adat interfészek USB-C, Wi-Fi, Bluetooth

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 650 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 1,67 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 176,8 g
Szélesség 7,19 cm
Magasság 5,22 cm
Mélység 3,85 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  Insta360ace
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CINSAAJA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10