Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Innova Goods sakk- és borkészlet 2 az 1-ben

5 2 értékelés
8 190 Ft

Innova Goods sakk- és borkészlet 2 az 1-ben

Az Innova Goods eredeti boros készlete a borozáshoz szükséges kellékek mellett egy sakk játékot is tartalmaz. A készletnek köszönhetően jó hangulatú sakkozással töltheted az estéidet, miközben egy finom bort is felszolgálhatsz partnerednek és magadnak. A borkészlet tartalmaz egy csepegésgátló gyűrűt, hőmérőt, dugóhúzót vágóval és palacknyitóval. A sakk készlet 32 db fafigurájával a borkészlet dobozára nyomtatott sakk-mezőn lehet játszani. A teljes készlet kiváló minőségű fából és rozsdamentes acélból készült. Az Innova Goods 2 az 1-ben szett praktikus és eredeti ajándék minden bor- és sakk szerető számára. 

Az Innova Goods 2 az 1-ben sakk készlet legfontosabb jellemzői

  • Praktikus bor- és sakk készlet
  • A borkészlet csöpögésgátló gyűrűt és hőmérőt is tartalmaz
  • A készletből nem hiányzik a vágóval és palacknyitóval ellátott dugóhúzó
  • A 32 db fafigurával a fedélre nyomtatott sakktáblán lehet játszani
  • Az Innova Goods készlet kiváló minőségű fából és rozsdamentes acélból készült
  • Szín: barna

Méretek:
17 x 15 x 5 cm


Kód:  INNSa540
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4899888115540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15