Oldal frissítése

Innergie PowerGear 90 univerzális adapter - piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Innergie PowerGear 90 univerzális adapter - piros

Univerzális hálózati adapter

Megfelelő otthoni vagy irodai tartalék töltőt keres? Az Innergie PowerGear 90 univerzális hálózati adapterrel gyorsan és kíméletesen töltheti laptopját 16 különböző gyártótól. A legfeljebb 90 W-os töltési teljesítménnyel rendelkező eszköz szabványos laptopok töltésére alkalmas.


Nagyfokú kompatibilitás

A töltő számos gyártó laptopjaival kompatibilis, mint az Acer, Compaq, Dell, HP, Lenovo, Sony, Toshiba és mások. A csomag 6 cserélhető csatlakozóvégződést tartalmaz.


Modern design

Az Innergie PowerGear 90 első látásra elkápráztatja elegáns, gyémánt mintázatú kialakításával, ami modern és kifinomult megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Kompakt méreteivel és mindössze 325 grammos súlyával ez a praktikus adapter nem csak utazásai során, hanem otthonában és az irodában is jó szolgálatot tesz majd.


Kiegészítők

A csomag egy hálózati adaptert, egy szabványos hálózati csatlakozóval ellátott vezetéket és 6 csatlakozóvégződést tartalmaz egy praktikus tárolótáskával. Használati útmutató szintén tartozik a készlethez. A készülékre 3 év garancia érvényes.


Beépített túlterhelés elleni védelem

Az Innergie termékek most biztonságosabbak és megbízhatóbbak, mint valaha! Az Innershield Protection technológia hatékony védelmet nyújt készülékének a túlterhelés, a túlfeszültség, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen.

 

Paraméterek

Notebook márka

Notebook márka Acer, ASUS, Compaq, Dell, Fujitsu, Gateway, HP, IBM, Lenovo, LG, MSI, NEC, Panasonic, SAMSUNG, Sony, Toshiba

Teljesítmény

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma 9 ×
Kód:  INNG005d
Termékszám:  ADP-90RD AARR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05