Oldal frissítése

InMotion V3Pro Piros

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

InMotion V3Pro Piros

Az egyedi InMotion V3 Pro piros egykerekű egy új közlekedési módot kínál  Ez a termék kifinomult Bi-Wheel technológiával készült- kettős keréktárcsával van felszerelve a nagyobb biztonság és stabilitás érdekében. Ezen felül SCV-érzékelő általi vezérléssel és fejlett helyreállító rendszerrel is rendelkezik. Akár 25 kilométeren át is képes működni (a körülményektől függően) teljesen feltöltött akkumulátorral. A piros Inmotion V3 Pro vonzó lehet a kényelmet és biztonságot kereső emberek számára a városi közlekedés különleges koncepciójához.

Főbb jellemzők 

  • Akkumulátor futásteljesítménye akár 25 km is lehet
  • Erőteljes 450W motorral
  • Színes LCD érintőkijelző az egyszerű tájolás érdekében
  • Integrált féklámpával
  • Első és hátsó lámpák nagyobb biztonságot adnak az InMotion egykerekűnek
  • Bluetooth mobiltelefon-kapcsolathoz
  • Ingyenesen letölthető mobil alkalmazások

Ideális mindenki számára

Az Inmotion V3 Pro 120 kilogramm terhelést bír el. A termékkel akár 18 fokos emelkedőkön is képes lesz majd közlekedni. A robosztus terepek sem jelentenek neki problémát.  A maximális sebessége 18 km / h,  míg a maximális motor teljesítménye elérheti az 450 W-ot is.  Az elegáns és kompakt kialakítás remek választás lehet mindenki számára, aki értékeli a szórakoztató közlekedési módokat. A hagyományos felfújható gumiabroncsok mérete 14" , dúralumínium kerettel. A termék minden összetevője megfelel az IP55 minősítéseknek.

Szórakoztató közlekedés

Minden fontos információt megjelenít a színes LCD érintőképernyő. Az Inmotion V3 Pro elöl és hátul fényszórókkal és hátsó féklámpával felszerelt, így sötétben is biztonságosan közlekedhet vele. Értékelni fogja a kétcsatornás hangszórókat is, amelyek lehetővé teszik kedvenc zenéinek lejátszását menet közben. Az irányítás kényelmét bőrpárnák és csúszásgátló pedálok biztosítják. Ráadásul Bluetooth vezeték nélküli technológiával is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy az egykerekűt egy okoseszközzel párosíthassa a telepített Inmotion App alkalmazás segítségével. Ezáltal monitorozható a maximális sebesség, az átlagos sebesség, a megtett távolság, az akkumulátor kapacitása és még sok más információ.

Paraméterek

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 120 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 20 km
Maximális sebesség 18 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 450 W

Tömeg

Tömeg 13,8 kg
Kód:  SPTesin001
Termékszám:  6920146996873
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15