Oldal frissítése

Inmotion V3 PRO Blue

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion V3 PRO Blue

A különleges InMotion V3 Pro teljes újfajta közlekedési lehetőséget kínál számunkra. A jármű kifinomult kétkerekű technológiával büszkélkedik: a kettős kerék még nagyobb biztonságot és stabilitást nyújt a Sensor Controlled Vehicle technológiának köszönhetően. Ráadásul fejlett energiavisszanyerő rendszere van. Az egyéb tényezőktől függően körülbelül 25km-t mehetünk vele egy feltöltéssel. Ez a jármű vonzó lehetőséget kínál azok számára, akik szeretik a kényelmet és a biztonságot, és nem riadnak vissza ettől a városi környezetben még szokatlannak számító eszköztől. 

Főbb termékjellemzők

  • Akár 25km hatótávolság
  • Erőteljes, 450W teljesítményű motor
  • Színes LCD érintőképernyő
  • Integrált féklámpa
  • Első és hátsó lámpák
  • Bluetooth
  • Ingyenes mobil alkalmazások

Ideális mindenki számára

Az Inmotion V3 akár 120 kg-os személy számára is kiváló eszköz. Az egykerekű képes akár 18°-os emelkedőn is haladni. A rossz időjárási körülmények sem jelentenek problémát. A maximális sebesség 18km/h, a motor maximális teljesítménye pedig 450W. Fogantyúja kihúzhazó, így bőröndként is húzhatjuk magunk után a járművet. A felfújható gumiabroncs mérete 14" , a kerete dúralumíniumból készült. Megfelel az IP55 tanúsítványnak.

Igazi élmény a közlekedés

Minden fontos információ színes LCD kijelzőn jelenik meg. Az InMmotion V3 Pro első és hátsó lámpával, illetve hátsó féklámpával is fel van szerelve. A használók számára nagyon fontos, hogy kétcsatornás hangszórókon hallgathatják kedvenc zenéiket. A bőr ülőpárna és a csúszásmentes, lekerekített pedálok még tovább fokozzák az utazás kényelmét. 
Az eszközbe be van építva a Bluetooth vezeték nélküli technológia, amelynek köszönhetően  InMotion App ingyenes alkalmazást letöltve nyomon követhető a maximális sebesség, átlagsebesség, a megtett távolság, az  akkumulátor töltöttségi szintje és még sok egyéb. 

További információk

Motor:
450W
Az akkumulátor kapacitása:
144Wh lítium akkumulátor 72V 2A
Maximális sebesség:
18 km/h
Utazósebesség:
16 km/h
Vízállóság:
IP55
Töltési idő:
90 perc
Gumiméret:
14"
Terhelhetőség:
120kg

 

Megjegyzés.: A maximális hatótávolság 25°C hőmérséklet 20 km/h-ás sebesség és 70 kg terhelés, sík felület esetén érvényes. A vezetési stílus, a hőmérséklet, az út minősége, a domborzati viszonyok, a terhelés mind-mind befolyásolják az egy feltöltéssel megtehető út hosszát. 

 

Paraméterek

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 120 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 18 km
Maximális sebesség 25 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 450 W

Tömeg

Tömeg 13,5 kg
Kód:  SPTbd0364
Termékszám:  6920146945369
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15