Oldal frissítése

Inmotion K1 elektromos longboard

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion K1 elektromos longboard

Az Inmotion K1 egy elektromos gördeszka, amit mindenki nagyra értékel majd, aki szeret stílusosan utazni. Ez a gördeszka egy kicsi, könnyű és könnyen szállítható jármű, bárhová magaddal viheted. A rugalmas 70 mm-es PU kerekeknek köszönhetően garantált a magas kopásállóságaEmellett nagyobb biztonságot és stabilitást is ígérnek. Az Inmotion K1 gördeszka a távvezérlés nélküli vezetés teljesen új módját kínálja. A vékonyfilmes érzékelő és az elektromos gördeszka kombinációja páratlan élményt nyújt.

Az Inmotion K1 elektromos gördeszka legfontosabb jellemzői

  • Innovatív sebességszabályozás a deszkával szembeni nyomásra
  • 7 rétegű felület (kanadai juhar, bambusz)
  • Innovatív érzékelőkkel rendelkezik
  • 150 W-os motor
  • Tartomány 8 km-ig
  • Csak 3,6 kg súlyú
  • A teherbírás max. 90 kg

Gördeszka innovatív vezérléssel

Szabályozd az utazásod a legmodernebb nyomásérzékelő technológiával. Csak tedd az egyik lábad a deszka elejére. A másik lábbal ereszkedj le a talajról, amíg eléred a 4 km / h minimális sebességet, majd helyezd a lábad az érzékelő felületére hátul. Az Inmotion K1 gördeszka hét rétegből áll - hat réteg finom kanadai juhar és egy réteg bambuszrost. A kanadai juhar tökéletes rugalmasságot és erőt biztosít. Kiváló minőségű forró préselési technológiával és epoxigyanta kötéssel készült. Ezért akár 90 kg-os terhelést is elbír.

Az Inmotion K1 gördeszka egy innovatív jármű

Bár az elektromos motor kis méretű, nagy teljesítménnyel bír: 150 W. Kiváló minőségű mágneses tekercsből, szilikonból és szilíciumacélból készül. Ezek az anyagok maradandó magas nyomatékot biztosítanak. A kefe nélküli motort a hátsó tengelybe építették be. Az Inmotion K1 gördeszka erőteljes akkumulátorral rendelkezik, amely 8 km-es távolsággal megegyező üzemidőt ígér. A gördeszka eléri a 20 km / h sebességet. Ha az akkumulátor lemerül, semmi probléma nem történik, ezt követően úgy működik majd, mint egy hagyományos gördeszka elektromotoros ellenállás nélkül. 

További információ:

Súly:
3,6 kg

Méretek:
700 × 220 × 115 mm

Terhelhetőség:
90 kg

Max. sebesség:
20 km / h

A motor teljesítménye:
150 W

Akkumulátor:
25,9 V, 2,15 Ah

 

Paraméterek

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 90 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 8 km
Maximális sebesség 20 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 150 W

Tömeg

Tömeg 3,6 kg

Motorok száma

Motorok száma 1

Távirányítás

Sebesség irányítása A test mozgatásával

Hossz

Hossz 70 cm
Kód:  SPTes123
Termékszám:  6920146945680
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10