Oldal frissítése

Infinix Zero ULTRA NFC

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Infinix Zero ULTRA NFC

Ezen Infinix Zero ULTRA mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. három hátlapi kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,8" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 920 5G processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ez a nagyszerű INFINIX mobiltelefon 2022 újdonsága.

Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC ...
Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC ...

Infinix Zero ULTRA NFC mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • Eme INFINIX okostelefon 6,8" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 200 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,8"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint ívelt élek
  • A képernyő 900 Nits fényerőt képes biztosítani
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és XOS felhasználói felület látja el
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a nagyszerű INFINIX telefonnak a kijelzőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes perc, amit ezzel a csodás INFINIX telefonnal töltünk el, mivel 6,8" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is kényelmesen tartható a telefon, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék formájához. A kijelző könnyebb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző INFINIX mobiltelefon 900 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC ...
Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű INFINIX mobiltelefon rendelkezik 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Eme INFINIX okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz. A telefon lehetőséget kínál a rekeszérték beállítására, amely befolyással van az érzékelőre eső fény mennyiségére. A mélységi kamera elengedhetetlen a 3S-s modellek rögzítése során, amely meglepően jól optimalizálja a fotókat, még nagyobb távolság esetén is.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó INFINIX mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 180 W. A töltésére USB-C konnektor használható.

Eme INFINIX mobiltelefon megbízható teljesítményt nyújt

A nagyszerű INFINIX mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, XOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni.

Ez a modern INFINIX okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefon kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. Rendelkezik FM rádió funkcióval is. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

165,5 × 74,5 × 8,76 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

213 g

Kód:  INFI1005ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15