Oldal frissítése

Infinix Smart 7

4,2 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Infinix Smart 7

Ez a modern Infinix Smart 7 okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. két kamera segítségével. Az okostelefon 6,6" -es képernyővel van ellátva, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Helio A22 processzor gondoskodik. 3 GB RAM-mal látták el. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és Micro USB. Ez a nagyszerű INFINIX mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Infinix Smart 7 mobiltelefon fontosabb paraméterei

  • Eme INFINIX okostelefon 6,6" méretű képernyővel készült
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 3 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és Micro USB
  • A hátlapi fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapon 2 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,6"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 30Hz képfrissítési frekvenciája
  • A képernyő 500 Nits fényerőt képes elérni
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer látja el
  • Az integrált memóriát bővíthetjük Micro SDXC típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a nagyszerű INFINIX telefonnak a kijelzőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző INFINIX telefonnal töltünk el, mivel 6,6" IPS típusú kijelzője, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. Azért, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett INFINIX okostelefon 500 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a dupla hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli INFINIX okostelefon el van látva 13Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es makró objektívvel. Ezzel a modern INFINIX okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen kitartó INFINIX mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. Feltöltésére micro USB konnektor használható.

Eme INFINIX mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A remek INFINIX okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 12,. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 3 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, ami elegendő a kevésbé igényes felhasználók számára. Amennyiben még a telefon memóriája sem elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 2000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Eme INFINIX mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem tudnánk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. A beépített FM rádióval hallgathatod kedvenc műsorod vagy zenéid. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és micro USB

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

163,8 × 75,6 × 8,7 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Kód:  INFI1017ax
Termékszám:  INFI1017ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20