Oldal frissítése

Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green

144 990 Ft

Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green

Eme Infinix Note 40 Pro+ 5G mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,78" -es képernyővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 7020 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók tárolására 256GB belső memória van biztosítva. Ekkora memória elegendő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. A megfelelő energiát a tartós, 4600 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Nem kell többé bajlódni a bosszantó kábelekkel, mivel a telefon támogatja a vezeték nélküli töltést. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP53 mértékű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a nagyszerű INFINIX okostelefon 2024 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green ...
Mobiltelefon Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green ...

Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green okostelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme INFINIX okostelefon 6,78" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A kellő energiát az erős, 4600 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel büszkélkedhet
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Vízálló az IP53 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 108 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon LTPS 6,78"méretű kijelzőt kapott
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és ívelt élek
  • A kijelző 1300 Nits fényerőt garantál
  • A fő funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és XOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória van biztosítva
  • A telefonnak van egy nyílása egy micro SIM kártya számára
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G és LTE (4G)
  • A kellő energiát a tartós, 4600 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: IMG BXM 8 256

Ennek a nagyszerű INFINIX telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás INFINIX telefon használatával töltünk el, mivel 6,78" LTPS típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is stabilan tartható a telefon, mert az ujjak természetesen alkalmazkodnak a készülék alakjához. A kijelző könnyebb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Eme INFINIX okostelefon 1300 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green ...
Mobiltelefon Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal való fotózás alapvető része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű INFINIX mobiltelefon el van látva 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es teleobjektívvel. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern INFINIX mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk készíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen kitartó INFINIX mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4600 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 100 W, és ugyanakkor gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 20 W. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green ...
Mobiltelefon Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green ...

Ezen INFINIX mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A remek INFINIX mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 14, XOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB RAM-mal funkcionál, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB belső memória biztosított, amely megegyezik a számítógépekkel, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Ez az ügyes INFINIX okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon Infinix Note 40 PRO+ 5G 12GB/256GB Vintage Green ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges micro SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G és LTE (4G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoWiFi és VoLTE segítségével kommunikál. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. FM rádióval is fel van szerelve. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

164,28 × 74,5 × 8,09 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

196 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,78"
Kijelző felbontása 2400 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 108 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Rádió, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP53
Magasság 164,28 mm
Szélesség 74,5 mm
Mélység 8,09 mm
Súly 196 g
Szín Zöld

Kijelző

Kijelző mérete 6,78 " (17,22 cm)
Kijelző típusa LTPS
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, Ívelt élek
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 393 PPI
Kijelző fényereje 1 300 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 108 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 2 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása 2 Mpx
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje f/2,4
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,75
Képstabilizálás Optikai
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1440p (QHD) 30fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 100 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 20 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 256 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Processzor típusa MediaTek Dimensity 7020
Grafikus gyorsító IMG BXM 8 256

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G)
Elsődleges SIM kártya típusa Micro SIM
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület XOS

Telefon márka/model

Telefonmárka Infinix
Telefon modell Note 40 Pro+ 5G
Kód:  INFI1025b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  X6851B-GREE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15