Oldal frissítése

Infinix Note 30 VIP

4,3 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Infinix Note 30 VIP

Ez a modern Infinix Note 30 VIP mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. három hátlapi kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 8050 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést, így nem kell bajlódni a bosszantó kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP53 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a fejlett INFINIX mobiltelefon 2023 újdonsága.

Infinix Note 30 VIP okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Ezen INFINIX okostelefon 6,67" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefont lehetséges vezeték nélkül is tölteni
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek az IP53 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer látja el
  • Az integrált memória bővíthető Micro SD típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a remek INFINIX telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Örömtelivé válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző INFINIX telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája.

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő INFINIX mobiltelefon rendelkezik 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezen INFINIX mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Eme INFINIX mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 68 W, ráadásul gyors kábel nélküli töltéssel. A töltésre USB-C konnektor használható.

Ezen INFINIX mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A modern INFINIX mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő lehetséges azt bővíteni egy 2000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern INFINIX okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem tudnánk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. Ha fejhallgatóról szeretnél zenét hallgatni, csak használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élj teljes életet a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készüléken. Hallgasd kedvenc zenéid vagy műsorod a beépített FM rádióval. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amely biztosítja olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

162,66 × 75,89 × 8,21 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

190 g

Kód:  INFI1016ax
Termékszám:  INFI1016ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10