Oldal frissítése

INECTO Body Lotion Coconut 250 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INECTO Body Lotion Coconut 250 ml

Száraz és érzékeny bőrtől szenvedsz? Ápold az INECTO Body Lotion Coconut természetes testápolóval. A 100% organikus kókuszolajat tartalmazó egyedülálló kompozíció azonnali táplálást és mély hidratálást biztosít a bőr számára, amely így bársonyosan sima, feszes és sugárzó lesz. Továbbá az INECTO kókuszos testápoló nem zsíros textúrával rendelkezik és gyorsan felszívódik, így használat után azonnal elindulhatsz.

A INECTO Body Lotion Coconut testápoló legfőbb előnyei

  • Testápoló, amelyet kifejezetten száraz és nagyon száraz bőrre fejlesztették ki
  • 100% organikus kókuszolajat tartalmaz
  • Természetes összetételének köszönhetően az INECTO kókuszos testápoló vegánok számára is alkalmas
  • Nagymértékben hidratálja és táplálja a bőrt, valamint  mámorító kókusz illattal borítja be
  • Az INECTO testápoló puhítja a bőrt és nagyon gyorsan felszívódik

Természetes kókuszos testápolás

Kényeztesd magad az INECTO Naturals Coconut Bodycare teljesen természetes testápolóval, amely csakis a legfinomabb kókuszolajat tartalmazza. A termékcsalád 6 termékből áll (gazdag tusfürdő, testápoló, test peeling, kéz- és lábápoló krém, testolaj és hidratáló), és teljes körű táplálást nyújt, amely akár a legszárazabb bőrfelületet is képes ragyogóvá varázsolni.

Alkalmazás:
Alkalmazd az egész testen és masszírozd be, amíg a tej felszívódik. A rendkívül száraz helyeken a felszívódást követően alkalmazz egy második réteget.

Összetétel:
aqua, isopropyl myristate, glycerin, stearic acid, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, lauryl methyl gluceth-10 hydroxypropyldimonium chloride, cocos nucifera (coconut) oil, peg-20 stearate, peg-14m, parfum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, sodium hydroxide


Összetétel

AQUA, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERIN, STEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE, CROSSPOLYMER, LAURYL METHYL GLUCETH-10 HYDROXYPYLDIMONIUM CHLORIDE, COCOS NUCIFERAOIL, PEG-20 STEARATE, PEG-14M, PARFUM, ETHYLGEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDTROXIDE

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Hidratáló, Mindennapi használatra
Kód:  TM309
Termékszám:  5012008593007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15