Oldal frissítése

INDULONA Original 75 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INDULONA Original 75 ml

Száraz és érzékeny bőröd van? A tápláló Indulona tesápoló hosszantartó hidratálást és táplálást nyújt. A krém a bőrbe zárja a szükséges nedvességet és védi a külső sérülésektől azt. A sűrű krém puhává és rugalmassá teszi bőrödet. 

Fő előnyök

  • Hidratáló testápoló krém nagyon száraz bőrre
  • Tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat
  • Rugalmassá és simává teszi a bőrt
  • Parabénmentes

Kiváló minőségű

Minden új típusú Indulona krém gondosan vizsgált és tesztelt, hogy biztosan egy kiváló minőségű, igazi Indulona termék lépjen a piacra. Az előállítás során a legjobb alapanyagokat használják és az egész egy gyógyszergyárban zajlik, ahol szakemberek felügyelik a folyamatokat magas higiéniás elvárások között, amely a kozmetikai iparban igen ritka. Emellett minőséget és professzionális szakértelmet garantál a márka. Az előállításhoz használt víz is szigorú gyógyszerészeti szűréseken megy keresztül, és gyógyászati minőségű is. A nem mindennapi minőség bizonyítéka az, hogy a gyártók a mai napig nem ismerik a termék egyetlen mellékhatását vagy esetleges allergén összetevőjét. 

Alkalmazás:
Vidd fel megtisztított bőrre és alaposan dörzsöld be.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten 15-25 ° C, napfénytől védve.

    Összetevők:
    Vazelin, Aqua, Lanolin, Paraffinum liqiudum, Cetearyl alkohol, koleszterin, Parfüm, Citronellol, kumarin, geraniol, izoeugenol, Alpha-Jonon Isomethyl, d-limonén, linalool

    Paraméterek

    Bőrtípus

    Bőrtípus Érzékeny, Száraz

    Űrtartalom

    Űrtartalom 75 ml
    Kód:  TM286
    Termékszám:  8588006397154

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05