Oldal frissítése

INDULONA Olive 85 ml

4,9 129 értékelés
890 Ft

INDULONA Olive 85 ml

INDULONA kézkrém olívaolajjal az intenzív hidratálásért. A kézkrém mindennapos használatra és minden bőrtípusra ajánlott. Hidratáltságot biztosít és véd a kiszáradástól. Az olívaolaj A- és E-vitamin fontos forrása, amely rendkívül hatékony a bőr sejtjeinek regenerálásában, a bőr rugalmasságának fokozásában és az öregedési folyamatok lassításában.

Legfontosabb jellemzők

  • Kézkrém olívaolajjal
  • Az intenzív hidratálásért
  • Kellemes illatú
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Védő és hidratáló funkció
  • Dermatológiailag tesztelt

Rendkívüli minőség

Minden egyes Indulona krémet gondosan viteleztek ki és teszteltek, hogy garantálhassák az Indulona márka kiváló minőségét. Csakis a legjobb nyersanyagokból készültek a termékek, és a teljes gyártás egy gyógyszeripari üzemben ment végbe szakemberek felügyelete alatt szigorú higiéniai követelményeknek megfelelve, amely egyedülálló a kozmetikai termékeket tekintve és garantálja a minőséget és a professzionális figyelmet a gyártásnál. Szűrt vizet használnak a gyártás során és eleget tesz a gyógyszergyártás szigorú követelményinek, így tehát gyógyszerészeti minőségű. A rendkívüli minőség bizonyítéka, hogy a gyártó nem tapasztalt még semmiféle mellékhatást, illetve allergiás reakciót.

 

Indulona

Alkalmazása:
Egy kis mennyiségű kézkrémet vigyen fel a tiszta kézbőrre! Kenje szét és hagyja felszívódni! Egy nap többször is megismételheti a folyamatot!

Összetevők:

Aqua, Paraffinium Liquidum, PEG-5 Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Lactate, Glycine, Inositol, Lactic Acid, Urea, Niacinamide, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Érzékeny, Minden bőrtípusra
Bőrtípus Száraz

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Bőrpuhító

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Retinolos (A-vitamin), Vitaminos

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  TM269
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586017550469
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10