Oldal frissítése

Indítókábel - 1200A/6m

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Indítókábel - 1200A/6m

Fények vagy fagyos reggel, hogy egyáltalán vycucnou le az akkumulátort? Ilyen kellemetlen esemény jó, hogy van a csomagtartóban jumper kábel. Ezek a minőségi feldolgozott kábelek hossza 6 m gyártják befecskendezéses technológia és a réz mag keményedő szigetelőanyag, így még hosszú idő után velük lesz kellemes kezelését. Összességében precíz kivitelezés fém fogó segítségével az áramot akár 1200 A!

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi jumper kábelek
  • keményedés szigetelés
  • megfelelő hosszúságú
  • Nagy áram terhelés

Hogyan kell csinálni?

  1. Alacsony akkumulátor autók CONNECT a piros kábelt a pozitív (+) és a másik végét CONNECT a pozitív (+) megkezdte az autó (az akkumulátor feltöltött - a járművet el kell indítani!)
  2. Csatlakoztassa a fekete kábelt a negatív (-) feltöltött akkumulátort, és a másik végét a fekete kábelt, hogy CONNECT a negatív (-) akkumulátor lemerült.
  3. Hagyja így kötve legalább 10 percig a motornál, ha az alacsony akkumulátor teljesen feltöltve.
  4. Elindítja a második autó egy halott akkumulátort, és húzza ki a jumper kábel fordított sorrendben, amelyben mi is csatlakozott.

Paraméterek

Vezető tulajdonságok

Huzalanyag rézötvözet
Kábel hosszúsága 6 m
Huzalanyag 6,6 mm
Vezeték átmérője 35 mm2
Max. pillanatnyi terhelés 1 200 A

Csipeszek tulajdonságai

Csatlakozó típusa szigetelés nélkül
Kód:  AUPR4211
Termékszám:  ATW1200A6M

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10