Oldal frissítése

INDESIT IS5G5PHX/E

5 1 értékelés
Szuper ár
149 990 Ft

INDESIT IS5G5PHX/E

Minőségi tűzhelyet szeretnél klasszikus megjelenéssel? Használd ki az Indesit IS5G5PHX/E szabadon álló elektromos tűzhelyre vonatkozó nagyszerű árajánlatunkat. A készülék A energiaosztályú, és 57 literes belső térrel rendelkezik. A négy különböző teljesítményű égőnek köszönhetően könnyedén készíthetsz többféle ízletes ételt az egész család számára. A tűzhely különböző programokkal rendelkezik, köztük a praktikus Defrost funkcióval, amely gyorsan és hatékonyan kiolvasztja a fagyasztott ételeket. Ezután a Grill funkcióval tökéletesen grillezhetsz húst, halatvagypirítóst. Ráadásul időt és energiát takaríthatsz meg. Az elektromos meghajtású sütő multifunkcionális főzési módot kínál.


Az Indesit IS5G5PHX/E kombinált tűzhely legfontosabb jellemzői

  • Kombinált tűzhely az Indesit-től
  • Négy különböző teljesítményű gázégő
  • A tűzhely szélessége 50 cm
  • A energiaosztály
  • Térfogat 57 liter
  • Click&Clean funkció az üveg könnyű eltávolításához az elülső ajtóról
  • Tökéletes eredmények a Grill funkcióval
  • Praktikus leolvasztási funkció
  • Hidrolitikus gőztisztítás
  • Minőségi kivitelezés

Az INDESIT IS5G5PHX/E tűzhely legfőbb technológiái


Indesit IS5G5PHX/E tűzhely nagyon egyszerű és kényelmes tisztítással

Az Indesit IS5G5PHX/E üvegajtaja könnyen eltávolítható, így a tisztítás gyors és egyszerű. Az üveg vízzel tisztítható, vagy szükség esetén mosogatógépbe tehető. A felső sarkokban található patentokat megnyomva kényelmesen eltávolítható az üveglap. Ezután eltávolíthatod az ajtó felső peremét, és kihúzhatod a belső üveget a későbbi tisztításhoz.

Steam&Clean technológia az egyszerű és környezetbarát tisztításért

Az Indesit IS5G5PHX/E készüléket környezetbarát és kíméletes módon lehet tisztítani az automatikus vizes tisztítási ciklus segítségével. A gőztisztítás tisztítószerek nélkül történik, így nem kell aggódnod a tisztítószerekből a sütőbe jutó kellemetlen szagok miatt. A ciklus mindössze 35 percig tart, így kényelmesen bekapcsolhatja, amikor csak szükséged van rá. A készülék a vizet 90 °C-on gőzzé melegíti. A gőz felpuhítja a zsírt és az odaégett maradványokat, amelyek a program után nedves ruhával kényelmesen letörölhetők. Mindez biztosítja, hogy az IndesitIS5G5PHX/E sütő része mindig tiszta legyen.

Indesit IS5G5PHX/E számára a kényelmes tárolórésszel

Az Indesit IS5G5PHX/E speciális fiókkal is rendelkezik, ahol kényelmesen tárolhatod a sütőlemezeket, sütőlapokat és egyéb konyhai eszközöket, amelyeket kéznél szeretnél tartani.

Főzz az Indesit IS5G5PHX/E készülékkel úgy, mint egy top séf a főzési útmutatónak köszönhetően

A főzési útmutató a legmegfelelőbb funkciót, hőmérsékletet és szintet és a sütőlemez elhelyezését mutatja meg számodra az egyes ételtípusoknak megfelelően, hogy a legjobban használhasd ki az Indesit IS5G5PHX/E sütő előnyeit és tökéletes eredményeket érhess el. 

Automatikus gyújtás gyufa nélkül

A gáztűzhely- és elektromos sütő nagyszerű előnye az automatikus gyújtás, amelyhez nincs szükség gyufára, amely felesleges időt vesz igénybe, és gyakran nem is találjuk. Az Indesit IS5G5PHX/E megkönnyíti a munkát, és egyszerű, kényelmes kezelést biztosít.

Az Indesit IS5G5PHX/E készülékben a biztonság az első

Az Indesit IS5G5PHX/E tűzhely biztonsági zárral rendelkezik, amely automatikusan elzárja a gázellátást, ha a láng kialszik. Így biztonságod garantált, és nincs miért aggódnod.

Az üvegfedél elegáns benyomást kelt

Az Indesit IS5G5PHX/E gáz főzőlap és elektromos sütő üvegfedelének köszönhetően az égőket főzés után egyszerűen letakarhatod - így konyhád mindig hangulatos és tiszta lesz.

Többfunkciós rugalmas sütés a tökéletes eredményért

Az Indesit IS5G5PHX/E kiváló funkciót kínál a sütő belsejében az egyenletes hőmérsékletelosztáshoz. Ez a funkció segít a tökéletesen ízletes ételek elkészítésében, amelyek minden vendéget elkápráztatnak.

Az Indesit IS5G5PHX/E leolvasztási funkcióval rendelkezik

Ha nincs időd a húsok vagy zöldségek kiolvasztására, értékelni fogod a praktikus kiolvasztási funkciót, amely nagyon rövid idő alatt kiolvasztja a húst, baromfit, halat, zöldséget, gyakorlatilag bármit, amit csak szeretnél.

Gyönyörű ropogós pizza az Indesit IS5G5PHX/E készülékben

A pizza szerelmesei egyetértenek abban, hogy nagyon fontos, hogy a pizza ropogós és ízletes legyen. Pontosan ezt teszi lehetővé a Pizza funkció, amely optimálisan osztja el a hőmérsékletet az Indesit IS5G5PHX/E sütőben, így tökéletesen sült és ropogós pizzát kapsz.


Paraméterek

Típus

Tűzhely típusa Kombinált
Főzőlap típusa Gáz
Sütő típusa Elektromos

Jellemzők

Főzőzónák száma 4
Sütő térfogata 59 l
Sütő tisztítása Gőzzel
Tepsi kivétele Függő rácsok
Teljesítmény 2,25 kW
Hálózati kábel Nem
Csatlakozás Földgáz, Propán-bután

Főzőlap

Főzőlap tulajdonságai Gázégő biztonsági szeleppel, Integrált gyújtás

Sütő

Sütő programok Grill, Alsó fűtés, Kiolvasztás, Ventilátor

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Design

Design Klasszikus

Méretek

Szélesség 50 cm
Magasság 85 cm
Mélység 60 cm

Energia osztály

Energiaosztály A
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés) 0,85 kWh
Kód:  WHRSP008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  869991564470
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20